reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

My właśnie wybraliśmy krokodylowy unisex, bo planujemy kiedyś rodzeństwo dla Jagi, a mąż z różowym by się publicznie nie pokazał ;-).
A wózek odbieramy w listopadzie ze sklepu, bo teraz szkoda mi gwarancji i żeby się gdzieś kurzył.

Co do mikado podobają mi się kolory azurro, agavo i atlantico- takie uniwersalne, bo hawai, to trochę bije po oczach ;-), a ten czarny na wiosnę/lato może się nagrzewać.

reklama
No właśnie ten hawai mi się tak bardzo podoba, bo jest taki żywy i radosny. Sama nie wiem co robić. Mojej mamie dwójka się podoba, ale on taki pospolity jest, dużo teraz takich widzę.
I powiedzcie co byście zrobiły mam możliwość zamówić ten wózek bezpośrednio u producenta za 880zł z przesyłką gratis oprócz torby, pokrowca, foli przeciwdeszczowej i moskitiery przeciw owadom (co dają też w sklepie) producent dodaje parasol i pompkę. W sklepie natomiast bez parasola i pompki kosztuje 899zł. Sama nie wiem co robić, jak to później w razie czegoś jest z reklamacją jeśli wezmę bezpośrednio od producenta? Niby piszę, że zapewniają w razie usterki bezpłatny serwis w ciągu trzech dni.
Co radzicie producent czy przez sklep?

Z tego co wiem bo sama rozważałam wózek tej firmy to dystrybutor ma świetny kontakt z klientami i nie ma problemów z przesyłką wózka, czy też gwarancją. Moimi typami były te dwa kolory, nigdzie indziej nie widziałam takiej kolorystyki. Z przedstawionych przez ciebie zdjęć to podoba mi się pierwszy, ale chyba zbyt praktyczna jestem na tak jasne kolory, oczmi wyobrażni widziałabym obpaćkany wózek przez łapki, jesienne błoto i inne takie.
A1-1a.JPG

A-38.JPG

Osobiście po długich poszukiwaniach, i dyskusjach z mężem zdecydowaliśmy sie na jedo fyn ds4 w takim kolorze
1170915311

Jesli chcesz się więcej dowiedzieć odnośnie wózka Mikado, kontaktów z firmą i takie tam polecam forum
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

Ostatnia edycja:
Aniulek dzięki za to forum. Przy okazji oświeciło mnie, że wózek zamówiony u producenta przychodzi nie złożony...

Co do wózków tako, to mamy sobie chwalą.

Ja miałam osobiście wrażenie, że materiał jest źle wszyty w gondolę, bo ten wózek, który oglądałam, miał go w środku za dużo i wszędzie odstawał. Nie wiem, czy tak mają wszystkie, czy trafilam na felerny.

Jak masz okazję, lepiej zobaczyć na żywo i potem kupić tam gdzie taniej ;-). Na fotkach niestety wszystkiego nie widać.

Witam mamę jedo;-) Musimy się później zgadać jak wrażenia z użytkowania, bo jak na razie jestem zakochana w naszym krokodylu ;-).

Aniulek84 wuzek swietny taki to i ja bym chciala bo kolorki fajne i ksztalt.
Ksiulöka twoj tesz wuzio sliczny i fajne kolorki do wyboru!
A ja kupilam kilka dni temu ta torbe IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | SPOLING | Torba podkładka tylko ze u nas i bylam szczesliwa bo jest swietna. Jak ja sie rozklada jest duzo miejsca by przewic malegoi podkladaka jest groba i miekjka do tego jest duzo miejsca na kosmetyki pieluszki itd. W komplecie jest tesz termotorebka na butelke. Najlepsze w tym wszystkim ze byla przeceniona na 5 eu czyli 20 zl!

lolisza dzięki za podpowiedź.
madlein mnie osobiście najbardziej podchodzą opcje nr 3 i 5
ksiulka ten niebieski wózek bardziej mi się podoba

reklama
Do góry