kahaaa
Fanka BB :)
no wlasnie tez sie naczytalam takich rzeczy. w jednej ksiazce wyczytalam, ze jezeli koniecznie chcesz zeby twoje dziecko spalo na poduszce to mu ja namaluj flamastrem na przescieradle. dadatkowo dostalam cala mase ulotek o zapobieganiu zespolowi naglej smierci lozeczkowej i tam wyczytalam o tej poscieli, kolderkach, baldachimach itp. no i oczywiscie juz na przyszlos wpadlam w panike, ze dziecko mi sie udusi a zwlaszcza ze udusza je babcie, ktore na pewno jak tylko zamkne oczy na sekunde to przyleza z kolderka, kocykiem i calym talatajstwem.
a w ogole lolisza to czy ty jako lekarz nie uwazasz, ze powinnam sie juz leczyc psychicznie bo zaczynam miec obsesje na punkcie bezpieczenstwa, chorob, ktore moge przekazac mojemu dziecku, zagrozen czyhajacych na nie?
a lolisza jeszcze jedno pytanko - czy takie koszyki zapewniaja odpowiednia cyrkulacje powietrza, czy tez nie bardzo, bo nie ma za duzych dziur po bokach???
a w ogole lolisza to czy ty jako lekarz nie uwazasz, ze powinnam sie juz leczyc psychicznie bo zaczynam miec obsesje na punkcie bezpieczenstwa, chorob, ktore moge przekazac mojemu dziecku, zagrozen czyhajacych na nie?
a lolisza jeszcze jedno pytanko - czy takie koszyki zapewniaja odpowiednia cyrkulacje powietrza, czy tez nie bardzo, bo nie ma za duzych dziur po bokach???
Ostatnia edycja: