reklama
kahaaa
Fanka BB :)
i zawsze jak braknie w sklepie mozna zamowic on line :-)
Tommee Tippee Sensor Monitor | Safety | ASDA direct
Tommee Tippee Sensor Monitor | Safety | ASDA direct
nice-girl
A ja mam pytanie do już doświadczonych mam odnośnie proszku do prania - czy naprawde trzeba prać niemowlęce ubranka w osobnym specjalnym proszku? Czy to tylko kolejna niepotrzebna rzecz? Bo ja popralam juz te ciuszki z ciucholandu i czekaja uprasowane i ulozone na maluszka, ale pralam je w zwyklym Vizirze. No i teraz sie zastanawiam czy kupowac Jelpa czy jakis tam inny proszek do prania czy sie obejdzie. Co wynika z Waszego doświadczenia?
kahaaa
nice-girl - mialam ten sam dylemat i zrobilam sonde wsrod mam i czesc prala w specjalnym proszku dla dzieci, ale wiekszosc uzywala zwyklego i obserwowala czy dziecko nie ma wysypki (zadne nie mialo). slyszlam tez, zeby nie prac w omo, bo ma najwiecej dziwnch chemikaliow, ale nie wiem czy to prawda...
Ten temat dręczy mnie już któryś tydzień i nadal jestem w kropce..... Jaki stanik wybrać, w jakim rozmiarze itp.
Przy moim biuście 75DD lub E nie wiem czy staniki typowo bawełniane zdadzą jakikolwiek egzamin, a średnio uśmiecha mi się mieć później biust do pępka hahahha
Oglądałam staniki np. z HotMilk ale kurcze mam stracha zamówić przez net nie przymierzając
Gdyby taki stanik kosztował do 50zł to bym zaryzykowała, ale 150zł to nie poświęcę.......w ciemno...
Pomóżcie......
Przy moim biuście 75DD lub E nie wiem czy staniki typowo bawełniane zdadzą jakikolwiek egzamin, a średnio uśmiecha mi się mieć później biust do pępka hahahha
Oglądałam staniki np. z HotMilk ale kurcze mam stracha zamówić przez net nie przymierzając
Gdyby taki stanik kosztował do 50zł to bym zaryzykowała, ale 150zł to nie poświęcę.......w ciemno...
Pomóżcie......
JOLI77
margerrita
mi znajomi polecają orzechy piorące, np: ORZECHY PIORĄCE DO PRANIA 1000g +3 woreczki (1153537002) - Aukcje internetowe Allegro
ze są pod względem kosztów, wydajności i jakości super, najważniejsze, że się nadają dla maleństwa bo nie mają żadnej chemii i tak się zbieram co by zamówić do swoich testów. choć ubranka używane jelpem potraktuje najpierw bo już wcześniej kupiłam i stoi w lazience i czeka, aż mi się lenistwo znudzi : )
macie może jakieś doświadczenia z tymi orzechami?
ze są pod względem kosztów, wydajności i jakości super, najważniejsze, że się nadają dla maleństwa bo nie mają żadnej chemii i tak się zbieram co by zamówić do swoich testów. choć ubranka używane jelpem potraktuje najpierw bo już wcześniej kupiłam i stoi w lazience i czeka, aż mi się lenistwo znudzi : )
macie może jakieś doświadczenia z tymi orzechami?
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: