reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Ja dziś chyba zamówię swojego jedo i odbiór koniec października/pocz. listopada i umówiłam się w sklepie, że gwarancja ruszy od dnia odbioru.

Bartatine macałam w sklepie i ten wózek po prostu płynie- tanie ma zawieszenie, że hej ;-).

Mutsy prowadziłam z prawie 2 latkiem i jest ok, tylko akurat ten maluch nie lubi w nim spać, więc teraz tylko tuptanie mu zostało.

Co do wózeczka JEDO BARTATINA- to jest super!!!!!!!!!!Miałam go dla starszej córeczki i teraz młodsza jak przyjdzie na świat też będzie w nim wożona.Jest genialny i niedrogi-duże pompowane koła , lekko się prowadzi -polecam!!!

No ja już właśnie pół dnia woziłam po mieszkanku wózek :) Rewelacyjnie chodzi, jest zwrotny, duże pompowane koła, duża gondola. Rewelka :) Cieszyłam się jak dziecko na lizaka :)

Tu mam zdj z gondolką a spacerówka już jest schowana w szafie, żeby się nie kurzyła :) Jedna i druga opcja wygląda cudnie.

Ostatnia edycja:
Monimoni wozeczek cudny. My tez mielismy kupic jedo tylko fyn 4ds, ale dostalismy wozio po synku siostry mojego P. Kolorek mial byc taki sam;-)

Monimoni - już się widzę zaprawiasz przed spacerkami. No super to wygląda, a jeszcze cudniej będzie wyglądać z Lenką w środku :D Ja też się już nie mogę doczekać kiedy odbiorę swój zakup. Tylko dużo się nim nie najeżdżę na razie, bo planuje go tymczasowo do rodziców wywiezc, bo na razie by nam trochę zagracał ;) A jaką ładną masz tabliczkę rejestracyjną :-)

A my jeszcze sie nie zdecydowalismy na wozek.Mamy kilka typow ale jestesmy dosc niezdecydowani. Tutaj zimy nie sa ostre, wiec zastanawiamy sie po prostu nad spacerowka z rozkladanym siedzeniem, ktory to wozek jest duzo tanszy niz reszta. Ale mezowi podoba sie tez wozek wielofunkcyjny, ktory przyznam jest niezly, ale bardzo ciezki (10kg) i dorzszy. W weekend mamy znow jechac do sklepu i podjac jakas decyzje.

reklama
Lolisza o dmuchanych przewijakach nie słyszałam. Raczej kupie zwykły, bo dużo z niego korzystałam.
Ida taka cena przewijaka dość wysoka. Może coś mi się trafi. Szkoda, że w biedronce nie ma :)
Basienka mnie wystarczyły 2 komplety pościeli i 3 prześcieradła.

Do góry