reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylke:) powiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?:p

ciekawe czy nie sprzątnęłyśmy sobie jakiejś aukcji:-D no ale ja mam teraz szlaban na zakupy, więc licytuj do woli :-D

odnośnie czasu, to ja aukcje wygrałam chyba w sobotę, w poniedziałek ciuchy zostały nadane, a wczoraj przyszły, ale z poczty odebrałam dopiero dziś

jakość ubranek rewelacyjna, wyglądają jak nowe, firmy to mamas&papas, mark&spencer i jakieś tam bliżej nie znane, jedynie rampers straszliwie duży, ale się przecież nie zmarnuje;-)

Zaza:No to super ze jakosc jest tak dobra:) bo ceny smieszne :)) z tych co tu wystawilas nic nie licytowalam chyba... bo za duzo zaczelam licytować przedtem a tez nie chcialam a duzo brac na siebie bo potem nie kontroluje tych aukcji hehe :)
Z obecnie wystawionych nic mi sie nie rzucilo w oczy - tzn sa fajne ale nie chce miec milion bluz welurkowych 0-3 miesiace bo i tak latem nie bede zakladac;p wiec narazie tez mowie pas! :D czekam az wrzuci cos nowego;pp

A pokaaaazzz :blink: plisss

to ja sie jeszcze zastanowie nio ta biala mi sie podoba i do tego ma dodatki a cena niegrzeszy
:-D wiec zobacze

Kupiłam m.in. takie:
1069777959_1_1_3.jpg2103555241.jpg2110167037.jpg2110984433.jpg2118854431.jpg2120062907.jpg

Chrzest w pierwszej albo drugiej (raczej w niebieskiej)...no chyba, że coś jeszcze wpadnie w me łapki ;)

Dziewczyny czy do chrztu musi byc biala sukienka czy moze byc np kremowa? Wiem moze troszke wczesnie mowic o chrzcie ale znalazlam taka sukieneczke i chyba sie skusze:-p

eBay - The UK's Online Marketplace

Ja tak do chrztu ubrałam siostrzenicy córcie, a jak patrzyłam na te dzieciaczki w wielkich białych- atłasowych ubrankach to hmm jakoś nie dla mnie, siostry synek szedł w spodenkach i błękitnej koszuli.
b7cggh.jpg

reklama
Zazdroszcze Wam tych sukieneczek na chrzciny. Ja mysle w co chlopczyka ubiore. Nie chcialabym takiego typowego garniturku, bo nie do konca mi sie to podoba.
Wpadlo wam cos w oko?

Do góry