reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Carla- :szok::szok::szok: sliczna ta niebieska :-) reszta tez piekna :sorry2:

Aga- ale biel byla - kurteczka :-D

Ania
- mi dla chlopca by bylo latwiej podobaja mi sie garniturki ale takie kremowe lniane wtedy mlody wyglada jak dorosly mezczyzna ale za razem slodko. Za to nie podobaja mi sie te welurowe kombinezony w stylu marynarza itp

reklama
Zazdroszcze Wam tych sukieneczek na chrzciny. Ja mysle w co chlopczyka ubiore. Nie chcialabym takiego typowego garniturku, bo nie do konca mi sie to podoba.
Wpadlo wam cos w oko?

0843510712_1_1_3.jpg1033817802_1_1_3.jpg1033817802_2_2_3.jpg5779501403_1_1_3.jpg6048500250_1_1_3.jpg6626501403_1_1_3.jpg8574501959_1_1_3.jpg

Carla skąd ty te cuda bierzesz. Zdradzisz linka?:-D

Sorry za gapiejstwo...zara...wyprzedaże będą akurat w czerwcu...więc dla nas jak znalazł :D

A oto co tworzy moja kolerzanka z pracy Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej
mam nadzieje, ze sie otworzy.
W poniedzialek ma mi przyniesc skrawki materialow to bede mogla potworzyc jakies maskotki i dekoracje do pokoju Aury :happy2:

Karny jeż dla mnie ;D Cudne rzeczy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wybaczamy :tak: za malo nas tu zaglada zeby czekac z nowym postem :tak:
Niom sliczne i dla dziewczynek i dla chlopcow i wszytsko sama szyje :tak: a ja wpadlam na pomysl,ze jak jej zostaja juz scinki to ja z checia sie nimi zaopiekuje :-D i znajde im nowy dom :-D

mnie tez bardziej podobaja sie "normalne" sukieneczki typu np w kwiatki niz te atlasowe, a o tych garniakach na marynarski styl nie wspomne, moj do chrztu tez bedzie miec koszule moze jakas kamizelke i porteczki takie plocienne wlasnie na styl jaki wlasnie zaprezentowal nam carla ;-);-)

reklama
kupione 3.jpgkupione 4.jpgkupione.jpgkupione2.jpgkupione5.jpgkupione6.jpgkupione7.jpgkupione8.jpgkupione9.jpgkupione10.jpg
to moje allegrowe zdobycze. mimo,że czekam na ciuszki jeszcze równe 2 tygodnie, to czasami nie mogę się oprzeć.
Podgrzewacz miałam, ale mi nie pasował, bo długo się nagrzewał, więc go sprzedam(miałam tufi). A ten kupiłam za 50 nowy, w sklepie 149.(z wtyczką do samochodu).
Łóżeczko 100zł(patrzyłam nowe za 450). Dla mnie super, bo jest mniejsze niż standardowe.Miało służyć tylko jako kojec do salonu, ale chyba zamówię materacyk i będzie jako to docelowe.
I lusterko do samochodu do podglądania dzieci(to mojemu T sie spodobało).

Do góry