reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

bujaczek.jpg na ten bujaczek za 100zł czekam.
A obserwuję póki co:
zamierzam.jpgzamierzam2.jpg
W święta mam imprezę(chrzciny). Chciałabym sobie coś kupić, ale te sukienki cholernie drogie, mimo, że mi się podobają.
Zobacz załącznik 447827zamierzam4.jpg
Mam np. jedną w której mogłabym iść, ale już mi się nie podoba, tzn. nie chcę czarnej, wolałabym jakiś ładny kolorek, żywy, by nie wyglądać blado. A może któraś z was potrzebuje czarnej?
czarna.jpg

reklama
A i jeszcze chciałabym polecić termometr:
termo.jpgMESCOMP TERMOMETR DO CIAŁA/OTOCZENIA/PŁYNÓW AC 880 (2108198329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem, że drogi, zastanawiałam się nad kupnem ponad rok. Ale gdy Kuba gorączkował mi i raz pokazywał 39 za chwilę 42....on przelewał mi się na rękach, a ja szalałam ze złości...postanowiłam kupić. Poczytałam na forach i ten wydał mi się najsensowniejszy.Mierzy w sekundę, zmierzy też temp. mleka...
Tamten termo zly.jpg sprzedałam

Gratuluję udanych łowów!
Wczoraj szkoła rodzenia lekcja 3 i pępkowe Kai! Chrzest ustalono na koniec kwietnia! Czyli i ja szukam kiecy ;D trzymajcie kciuki bo dla mnie kieca to nie lada wyczyn...nogi jak kłody...musi być maxi lub za kolano!!!

Dzis z okazji nie mieszczenia sie w zadne obecne spodnie zakupilam fajowe szare spodnie w koncu ciazowe w happy mum. :-) No i jestem happy jak napisali;-)

Dziewczyny wklejam zdjęcia tych komplecików o których pisałam,chciałbym je sprzedać a w zamian kupić coś dla chłopca. To co tu pokazuje to są nowe ciuszki,tylko te 2 kompleciki nie mają metek,bo dostałam je w prezencie od teściowej a na następny dzień dowiedziałam się,że będzie synuś.

Mam jeszcze sporo ciuszków używanych w bardzo dobrym stanie także firmowych i 2 śpiworki,jakby któraś była zainteresowana to piszcie na priv.

DSC02469.jpgDSC02470.jpgDSC02471.jpgDSC02472.jpgDSC02473.jpgDSC02474.jpgDSC02475.jpgBody 2pack kupiony w C&A 25zł

DSC02488.jpgDSC02489.jpgDSC02482.jpg3 częściowy komplet firmy Puddles'n'Bubbles rozmiar tak 68-74. 35zł
Jeżeli byłybyście zainteresowane to piszcie na priv.
[h=3] [/h]

115-841_Default[4].jpgbluzeczka.jpgbody.jpgRampers fiolet.jpgkomplecik.jpgkomplet.jpg

ja tez mam parę rzeczy do sprzedania. Zamawiałam ze stanów i klikneło mi się pare razy podówjnie:( Poza bluzka Reserved.

spiochy fioletowe Carters, r. 68 cm- 42 zł
rampers fioletowy Carters 68 cm- 25 zł
komplecik Rampers w kawiaty i biala bluzeczka- 20 zł
Bluzeczka szara z długim rękawem Reserved- 10 zł
chłopięcy komplecik Carters - body, bluz i spodnie, 68-74 cm- 50 zł
Body Carters- limonkowe- 20 zł

reklama
Do góry