reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

bujaczek.jpg na ten bujaczek za 100zł czekam.
A obserwuję póki co:
zamierzam.jpgzamierzam2.jpg
W święta mam imprezę(chrzciny). Chciałabym sobie coś kupić, ale te sukienki cholernie drogie, mimo, że mi się podobają.
Zobacz załącznik 447827zamierzam4.jpg
Mam np. jedną w której mogłabym iść, ale już mi się nie podoba, tzn. nie chcę czarnej, wolałabym jakiś ładny kolorek, żywy, by nie wyglądać blado. A może któraś z was potrzebuje czarnej?
czarna.jpg

reklama
A i jeszcze chciałabym polecić termometr:
termo.jpgMESCOMP TERMOMETR DO CIAŁA/OTOCZENIA/PŁYNÓW AC 880 (2108198329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem, że drogi, zastanawiałam się nad kupnem ponad rok. Ale gdy Kuba gorączkował mi i raz pokazywał 39 za chwilę 42....on przelewał mi się na rękach, a ja szalałam ze złości...postanowiłam kupić. Poczytałam na forach i ten wydał mi się najsensowniejszy.Mierzy w sekundę, zmierzy też temp. mleka...
Tamten termo zly.jpg sprzedałam

Gratuluję udanych łowów!
Wczoraj szkoła rodzenia lekcja 3 i pępkowe Kai! Chrzest ustalono na koniec kwietnia! Czyli i ja szukam kiecy ;D trzymajcie kciuki bo dla mnie kieca to nie lada wyczyn...nogi jak kłody...musi być maxi lub za kolano!!!

Dzis z okazji nie mieszczenia sie w zadne obecne spodnie zakupilam fajowe szare spodnie w koncu ciazowe w happy mum. :-) No i jestem happy jak napisali;-)

Dziewczyny wklejam zdjęcia tych komplecików o których pisałam,chciałbym je sprzedać a w zamian kupić coś dla chłopca. To co tu pokazuje to są nowe ciuszki,tylko te 2 kompleciki nie mają metek,bo dostałam je w prezencie od teściowej a na następny dzień dowiedziałam się,że będzie synuś.

Mam jeszcze sporo ciuszków używanych w bardzo dobrym stanie także firmowych i 2 śpiworki,jakby któraś była zainteresowana to piszcie na priv.

DSC02469.jpgDSC02470.jpgDSC02471.jpgDSC02472.jpgDSC02473.jpgDSC02474.jpgDSC02475.jpgBody 2pack kupiony w C&A 25zł

DSC02488.jpgDSC02489.jpgDSC02482.jpg3 częściowy komplet firmy Puddles'n'Bubbles rozmiar tak 68-74. 35zł
Jeżeli byłybyście zainteresowane to piszcie na priv.
[h=3] [/h]

115-841_Default[4].jpgbluzeczka.jpgbody.jpgRampers fiolet.jpgkomplecik.jpgkomplet.jpg

ja tez mam parę rzeczy do sprzedania. Zamawiałam ze stanów i klikneło mi się pare razy podówjnie:( Poza bluzka Reserved.

spiochy fioletowe Carters, r. 68 cm- 42 zł
rampers fioletowy Carters 68 cm- 25 zł
komplecik Rampers w kawiaty i biala bluzeczka- 20 zł
Bluzeczka szara z długim rękawem Reserved- 10 zł
chłopięcy komplecik Carters - body, bluz i spodnie, 68-74 cm- 50 zł
Body Carters- limonkowe- 20 zł

reklama
Do góry