reklama
Dziewczyny jak chcecie sprzedac chlopczykowe ciuszki to wrzuccie zdjecia. Ja w sumie mam juz tego sporo,ale jak sie w czyms zakocham to musze to miec i juz
Ja w sumie mogę sprzedać kurteczkę z czapeczką pilotką bo to kupiłam nowe...aaa no i a zresztą wrzucę foty zaraz
tialana
Fanka BB :)
Sunshine nie dziwię się bo naprawdę piękna a spodnie tez cudne zwłaszcza te dzinsiki
Musze sie pochwalić. Własnie wylicytowalam Spiworek:-)Śpiworek 0-6 miesięcy (2195757272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kurtka Baby-baby H&M; 4-6m/68cm; granatowy sztruks w środku ocieplana "waciakiem" w kratkę; kołnierzyk - biały misio; do kompletu:
Czapeczka Baby-baby H&M; w rozmiarze 2-6m/62-68 cm w tej samej kolorystyce, można ją wiązać pod bródką - pilotka lub nauszniki wywijać i wiązać na główce.
Kaloszki George 3-6m, granatowe z czerwonymi wstawkami; w niebieskie, szare i czerwone auta
Czapeczka Baby-baby H&M; w rozmiarze 2-6m/62-68 cm w tej samej kolorystyce, można ją wiązać pod bródką - pilotka lub nauszniki wywijać i wiązać na główce.
Kaloszki George 3-6m, granatowe z czerwonymi wstawkami; w niebieskie, szare i czerwone auta
Sunshine6
Ja juz po segregacji ciuszkow i tak:
1 szuflada 0-6
2 szuflada 6-12
3 szuflada kocyki, pampersy, laktator i inne tego typu rzeczy
Szuflady sa dosc glebokie
Worek z ciuszkami dla chlopca wyladowal na strychu szczelnie zapakowany wiec nie ma opcji musi byc dziewucha!!!
1 szuflada 0-6
2 szuflada 6-12
3 szuflada kocyki, pampersy, laktator i inne tego typu rzeczy
Szuflady sa dosc glebokie
Worek z ciuszkami dla chlopca wyladowal na strychu szczelnie zapakowany wiec nie ma opcji musi byc dziewucha!!!
reklama
xdorotaa
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylke powiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?
Podziel się: