reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dziewczyny jak chcecie sprzedac chlopczykowe ciuszki to wrzuccie zdjecia. Ja w sumie mam juz tego sporo,ale jak sie w czyms zakocham to musze to miec i juz:)

reklama
Kurtka Baby-baby H&M; 4-6m/68cm; granatowy sztruks w środku ocieplana "waciakiem" w kratkę; kołnierzyk - biały misio; do kompletu:
Czapeczka
Baby-baby H&M; w rozmiarze 2-6m/62-68 cm w tej samej kolorystyce, można ją wiązać pod bródką - pilotka lub nauszniki wywijać i wiązać na główce.
Kaloszki George 3-6m, granatowe z czerwonymi wstawkami; w niebieskie, szare i czerwone auta :)

100_8733.jpg100_8734.jpg100_8735.jpg100_8736.jpg100_8737.jpg100_8738.jpg100_8739.jpg100_8740.jpg

Ja juz po segregacji ciuszkow i tak:
1 szuflada 0-6
2 szuflada 6-12
3 szuflada kocyki, pampersy, laktator i inne tego typu rzeczy :-D

Szuflady sa dosc glebokie :-D

Worek z ciuszkami dla chlopca wyladowal na strychu szczelnie zapakowany wiec nie ma opcji musi byc dziewucha!!!

Rampers TU 0-3m/56-62cm w granatowo/błękitne paski; do kompletu:
Czapeczka/kapelusik Marks&Spencer 6-12m dwustronna; można zapinać pod bródką na rzepik; jedna strona granatowa, a druga biała w granatowo/niebiesko/czerwoną kratkę :) Skończyłam :D Ufffff!
100_8741.jpg100_8742.jpg100_8743.jpg100_8744.jpg100_8745.jpg100_8746.jpg100_8747.jpg

Ania niezla cena jak za spiworek :szok:

Carla dawaj wiecej uwielbiam ogladac dzieciece ciuszki bez ruznicy czy dla chlopca czy dziewczynki, jeszcze, jeszcze, jeszcze :rofl2:

Pierwszy zestaw bomba a drugi pasiak mniami ehhhh:-D

reklama
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylke:) powiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?:p

Do góry