reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dziewczyny jak chcecie sprzedac chlopczykowe ciuszki to wrzuccie zdjecia. Ja w sumie mam juz tego sporo,ale jak sie w czyms zakocham to musze to miec i juz:)

reklama
Kurtka Baby-baby H&M; 4-6m/68cm; granatowy sztruks w środku ocieplana "waciakiem" w kratkę; kołnierzyk - biały misio; do kompletu:
Czapeczka
Baby-baby H&M; w rozmiarze 2-6m/62-68 cm w tej samej kolorystyce, można ją wiązać pod bródką - pilotka lub nauszniki wywijać i wiązać na główce.
Kaloszki George 3-6m, granatowe z czerwonymi wstawkami; w niebieskie, szare i czerwone auta :)

100_8733.jpg100_8734.jpg100_8735.jpg100_8736.jpg100_8737.jpg100_8738.jpg100_8739.jpg100_8740.jpg

Ja juz po segregacji ciuszkow i tak:
1 szuflada 0-6
2 szuflada 6-12
3 szuflada kocyki, pampersy, laktator i inne tego typu rzeczy :-D

Szuflady sa dosc glebokie :-D

Worek z ciuszkami dla chlopca wyladowal na strychu szczelnie zapakowany wiec nie ma opcji musi byc dziewucha!!!

Rampers TU 0-3m/56-62cm w granatowo/błękitne paski; do kompletu:
Czapeczka/kapelusik Marks&Spencer 6-12m dwustronna; można zapinać pod bródką na rzepik; jedna strona granatowa, a druga biała w granatowo/niebiesko/czerwoną kratkę :) Skończyłam :D Ufffff!
100_8741.jpg100_8742.jpg100_8743.jpg100_8744.jpg100_8745.jpg100_8746.jpg100_8747.jpg

Ania niezla cena jak za spiworek :szok:

Carla dawaj wiecej uwielbiam ogladac dzieciece ciuszki bez ruznicy czy dla chlopca czy dziewczynki, jeszcze, jeszcze, jeszcze :rofl2:

Pierwszy zestaw bomba a drugi pasiak mniami ehhhh:-D

reklama
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylke:) powiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?:p

Do góry