reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylke:) powiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?:p

ciekawe czy nie sprzątnęłyśmy sobie jakiejś aukcji:-D no ale ja mam teraz szlaban na zakupy, więc licytuj do woli :-D

odnośnie czasu, to ja aukcje wygrałam chyba w sobotę, w poniedziałek ciuchy zostały nadane, a wczoraj przyszły, ale z poczty odebrałam dopiero dziś

jakość ubranek rewelacyjna, wyglądają jak nowe, firmy to mamas&papas, mark&spencer i jakieś tam bliżej nie znane, jedynie rampers straszliwie duży, ale się przecież nie zmarnuje;-)

Zaza:No to super ze jakosc jest tak dobra:) bo ceny smieszne :)) z tych co tu wystawilas nic nie licytowalam chyba... bo za duzo zaczelam licytować przedtem a tez nie chcialam a duzo brac na siebie bo potem nie kontroluje tych aukcji hehe :)
Z obecnie wystawionych nic mi sie nie rzucilo w oczy - tzn sa fajne ale nie chce miec milion bluz welurkowych 0-3 miesiace bo i tak latem nie bede zakladac;p wiec narazie tez mowie pas! :D czekam az wrzuci cos nowego;pp

A pokaaaazzz :blink: plisss

to ja sie jeszcze zastanowie nio ta biala mi sie podoba i do tego ma dodatki a cena niegrzeszy
:-D wiec zobacze

Kupiłam m.in. takie:
1069777959_1_1_3.jpg2103555241.jpg2110167037.jpg2110984433.jpg2118854431.jpg2120062907.jpg

Chrzest w pierwszej albo drugiej (raczej w niebieskiej)...no chyba, że coś jeszcze wpadnie w me łapki ;)

Dziewczyny czy do chrztu musi byc biala sukienka czy moze byc np kremowa? Wiem moze troszke wczesnie mowic o chrzcie ale znalazlam taka sukieneczke i chyba sie skusze:-p

eBay - The UK's Online Marketplace

Ja tak do chrztu ubrałam siostrzenicy córcie, a jak patrzyłam na te dzieciaczki w wielkich białych- atłasowych ubrankach to hmm jakoś nie dla mnie, siostry synek szedł w spodenkach i błękitnej koszuli.
b7cggh.jpg

reklama
Zazdroszcze Wam tych sukieneczek na chrzciny. Ja mysle w co chlopczyka ubiore. Nie chcialabym takiego typowego garniturku, bo nie do konca mi sie to podoba.
Wpadlo wam cos w oko?

Do góry