reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Lena Skarpetki takie są w H&M tam na pewno znajdziesz. Też kupiłam takie jak tylko dowiedziałam się,że jestem w ciąży.
zaza ten pierwszy pajacyk śliczności:-D

reklama
Dziewczyny super zakupy:tak: ja zrobie dzisiaj zdjecia moich i wieczorkiem wkleje i obiecany brzuch:zawstydzona/y: Jak poznam plec to chyba ze sklepow nie bede wychodzila:-D a mąż mowi wczoraj do mnie: "Jak bedzie chlopak to mamy spokoj z zakupami", chyba sobie zartowal:-)

no chyba ze ktos nie ma h&m w miescie jak ja na przyklad a bardzo zalezy, bo na paliwo do najblizszego sklepu wydam kolo 100 zl. n aszczescie kwiecien / maj otwieraja nam tu tez h&m bo do tej pory tylko c&a bylo tylko.
a ten sprzedawca tak teraz patrze sprzedaje same rzeczy z tego sklepu.

no chyba ze ktos nie ma h&m w miescie jak ja na przyklad a bardzo zalezy, bo na paliwo do najblizszego sklepu wydam kolo 100 zl. n aszczescie kwiecien / maj otwieraja nam tu tez h&m bo do tej pory tylko c&a bylo tylko.

nie no oczywiście :) jak nie ma się sklepu danego w swoim mieście to się kupuje na allegro - ja tak robię ;p

Jak chcesz to ci kupie - ale jak wyzdrowieje i maż mnie z domu wypuści. :)
ja na alegro też szleje. Ale na razie wstrzymuje - czekam az sie dowiem kto w brzuszku siedzi :)
ale tak na jaja chce cos ala
EVA111* FASHIONWORLD BODY NIEMOWLĘCE 56/62 (2061999806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry