reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
carla a to przedostatnie to co?
dzinsy super. ja tez wlasnie sie napalam na male dzinsiki albo dzinsowe ogrodniczki dla mojego maluszka ale mam pytanie do doswiadczonych mam, czy to sie sprawdza u malutkich? bo w sumie dosc sztywny material nie wiem czy to nie trudno ubierac i jak z wygoda?

dzinsy super. ja tez wlasnie sie napalam na male dzinsiki albo dzinsowe ogrodniczki dla mojego maluszka ale mam pytanie do doswiadczonych mam, czy to sie sprawdza u malutkich? bo w sumie dosc sztywny material nie wiem czy to nie trudno ubierac i jak z wygoda?

To nosidło czy jak to się zwie...;D
Właśnie...najpierw kupiłam później pomyślałam, że pępuszek...że sztywne i gniecie...
Addiena...ja nie czuję ja chce! Los lubi płatać figle ;D Jak będzie facet to ja chętnie pooglądam co chcesz sprzedać i odstąpię piękną sukieneczkę z opaską...jak babka to będziemy handlować razem ;D
Agaundpestka - elegancja francja ;D

Ostatnia edycja:

Ja pierwsze jeansy założyłam Hani we wrześniu jak miała 3 miesiące. Wcześniej było po prostu za gorąco (też rodziłam w czerwcu) i niewygodnie dla maluszka, więc na te pierwsze miesiące można sobie odpuścić :-)

carla widzę, że u ciebie zakupowe szaleństwo na całego:happy2: zastanawiam się właśnie nad tym nosidełkiem albo chustą albo taki nosidełkiem wyglądającym jak plecaczek, sama juz nie wiem co lepsze....

aga po prostu cudeńko!!!

ja zaraz idę na targ i do Textil'u może coś upoluję unisex, to później wstawię

Choć też jest sporo jeansów z fajnych i mięciutkich w dotyku do tego na gumce więc nic nie uwiera, bardziej mnie denerwują pajacyki czy bluzeczki z guzikami zapinanymi z tyłu.

reklama
dziewczyny, ja za najlepszy zakup uwazam leżaczek- bujaczek fisher price'a, taki z wibracjami. Mój mały uwielbiał w tym spać. Dupką trzęsło i było przytulnie a ja miałam spokój :-D

Do góry