reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Super jedne i drugie, mój brat kiedyś kupił swojemu siostrzeńcowi "mam super wujka" i potem się śmieli, ze jak dziecko w to ubiora to nie ma wyjścia.

reklama
świetne są ! dziewczyny ile zapłaciłyście w sklepie??
ja 14.99

Aylin dziekuje ale obawiam sie ze z przesylka bedzie to samo, ale spokojnie jak tu otworza na wiosne to kupie:)
mi sie to spodobalo:p
Super PREZENT- body z imieniem! /62 długi rękaw! (2012862835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor 28, 29 i 93 hihi. tylko troche drogie jak na body

Wzór nr 28 najlepszy! ale rzeczywiście cena powalająca

Dzisiaj byłam w Pepco i kupiłam 3 bodziaki, ale zdj wkleję jutro, bo dziś mi się nie chce ;-)

Za to na Allegro wylicytował przed chwilą takie cuda:
to zielone za 5,15zł
2053429639

oraz takie za 5,50zł
2053429678

w koncu sfotografowalam moje zakupy
cubus:DSC01380.jpg
mothercare i kappahlDSC01379.jpg
super rompers gap upolowany na allegro, te czarne czarne z zary, reszta kappahlDSC01377.jpg

allegro :)DSC01376.jpg
i moj ulubiony zestaw kappahlDSC01375.jpg

zaza super bodziaki , ja tez wlasnie na allegro kupilam dwie kolejne rzeczy, kazda po dyszke :)
2071396642.jpg2071396478.jpg

a ta owieczka to ciekawe czy dziala...

Macku przegieli z ta owieczka:D:D:D ale chwyt marketingowy jest. ja nie wierze ze tak uspokaja, i tak mamy nie zastapi:blink:ale ja to gdzies juz widzialam, nie wiem czy nie w ddtvn

Josie te spodenki brazowe ostatnie geeeenialne!!!!
Zaza body swietne, widze ze chyba z ewa klucze, albo pinokio...jestem fanka ich jakosci no i polskie:)
Aga mi sie wlasnie z tymi napisami duzo ciuchow podoba ale nie moge tak dziecka ubrac od stop do glow bo rzecziwiscie pomysla ze matka wariatka :D

maćku mnie się wydaje, że to pic na wodę, a cena odstrasza od spróbowania

josie te z allegro cudowne, a z tych wcześniejszych to najbardziej mi się spodobało to body zielone w paseczki

blond tak, to Ewa Klucze

DSC00025.jpgDSC00026.jpgDSC00022.jpg
wybaczcie za jakosc ale zdjecie robione telefonem

Ogolnie z zakupow dla malucha chyba juz wszystko mam.

Teraz butelki, smoczki, pieluchy tetrowe,flanelowe, wozek, pampersy i kosmetyki dla malucha trzeba kupic no i dla siebie koszule, te podklady itd. No i chyba to wszystko ;)

Dzis dorwalam ze kobieta ma na sprzedaz lozeczko+materac+pościel+powłoczki(ochraniacz i baldachim)+wanienka z termometrem+bujawka pokojowa+mata edukacyjna za 140zl calosc. Uwazam ze to okazla i skorzystalam z niej ;D . W tygodniu jade to odebrac wiec jak tylko bede miala, zrobie zdjecie i wstawie ;D

Lena Skarpetki takie są w H&M tam na pewno znajdziesz. Też kupiłam takie jak tylko dowiedziałam się,że jestem w ciąży.
zaza ten pierwszy pajacyk śliczności:-D

Tylko u mnie w mieście nie ma H&M . Najbliżej mam do gdańska a niestety zeby specjalnie po skarpetki jechac do gdanska to nie bardzo mi sie oplaca :( No ale trudno. Moze u mnie znajde cos podobnego. ;D

Buziak dziekuje za stronke ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogolnie z zakupow dla malucha chyba juz wszystko mam.

Teraz butelki, smoczki, pieluchy tetrowe,flanelowe, wozek, pampersy i kosmetyki dla malucha trzeba kupic no i dla siebie koszule, te podklady itd. No i chyba to wszystko ;)

Dzis dorwalam ze kobieta ma na sprzedaz lozeczko+materac+pościel+powłoczki(ochraniacz i baldachim)+wanienka z termometrem+bujawka pokojowa+mata edukacyjna za 140zl calosc. Uwazam ze to okazla i skorzystalam z niej ;D . W tygodniu jade to odebrac wiec jak tylko bede miala, zrobie zdjecie i wstawie ;D

Tylko u mnie w mieście nie ma H&M . Najbliżej mam do gdańska a niestety zeby specjalnie po skarpetki jechac do gdanska to nie bardzo mi sie oplaca :( No ale trudno. Moze u mnie znajde cos podobnego. ;D

Buziak dziekuje za stronke ;D

Oczywiście śpiochy cudne! Na prawdę masz już wszystko z ciuszków? ja dopiero dzisiaj zaczęłam kupować, a o butelkach itp to jeszcze nie myślałam... dziewczyny pisały że te skarpetki na Allegro znalazły

reklama
Do góry