reklama
blond_20
Czarownica
w h&m sa jeszcze super ciuszki a teraz wyprzedaze to moze cos upoluje no i Smyk, Pepco
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Addiena...ja nie czuję ja chce! Los lubi płatać figle ;D Jak będzie facet to ja chętnie pooglądam co chcesz sprzedać i odstąpię piękną sukieneczkę z opaską...jak babka to będziemy handlować razem ;D
Ja też chciałam i los jak widać spłatal figla. Po pierwszym szoku już sie cieszę i szaleje z kupowaniem sukieneczek dla laleczki . Mam juz tego sporo, ale jakoś nie mam weny do robienia fotek i wstawiania, a chętnie bym sie pochwaliła.
Zycze w takim razie syneczka i jakby co zrobimy wymianke.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
To są łupy z lumpeksu ;-)
Ja bylam we dwóch w Poznaniu i same szmaty wisialy. Dlatego poluje na allegro.
Dziewczyny, a pomozecie mi w wyborze sklepow z ciuszkami?
Moja mama sie wybiera i w sumie podalam jej tylko c&a, tk maxx, mothercare.
Gdzies jeszcze warto zerknac???
Polecam mothercare. Piekne , jakosciowo rewelacyjne ubrania i teraz sa super ceny. Ja np. zestaw dresik , spiochy, body z krotkim, body z długim, czapeczka, sliniaczek, niedrapki kupilam za 50 zl, przecenione z ponad 200 zl.
Juz bardzo duzo mam z mothercare. Czasami cos upoluje w Smyku, ale tam obniżki mniejsze.
zaza26
Fanka BB :)
sicil mnie również ciuszki z H&M się podobają, ale tam trzeba na promocje polować, no i Pepco bym poleciła
ja dzisiaj nic nie kupiłam nic nie wpadło mi w oko niestety, ale wklejam to co dostałam od cioteczki swojej - ona wróży mi córcię ;-) i skarpeteczki, które kupiłam w H&M właśnie, były tak cudne, że się nie mogłam oprzeć
ja dzisiaj nic nie kupiłam nic nie wpadło mi w oko niestety, ale wklejam to co dostałam od cioteczki swojej - ona wróży mi córcię ;-) i skarpeteczki, które kupiłam w H&M właśnie, były tak cudne, że się nie mogłam oprzeć
Ja bylam ostatnio w pepcco i powiem ze procz body to nie za ciekawe rzczy tam maja z tym unisex Ja poluje na jakiej pajacyki cos takiego bo body to mam troszke na allegro jest duzo fajnych ciuszkow ale jakos nie jestem przekonana do zakupu przez internet.
zaza zajebi*** ciuszki a te skarpetki urzekły mnie ;D
zaza zajebi*** ciuszki a te skarpetki urzekły mnie ;D
agaundpestka
Fanka BB :)
e skarpeteczki to była pierwsza rzecz jaką kupiłam, ale te szare to chętnie komuś w prezencie oddam
reklama
Podziel się: