reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ja powstrzymać się nie mogę...więc póki co unisex ;D
2050941359.jpg2015033704.jpgcarter3.jpg2072402842.jpgm4kids34.jpg

reklama
zaza tak bo moja chrzesna mi przywiozla bardzo duzo nowych ciuszkow (wszystkie z metkami) bo u niej taka kobieta sprzedaje po 3,4,5zl za sztuke ciuszki z Anglii (nawet duzo oryginalnych jest) i dostalam caly wór i tam sa takie nawet do roczku. Fakt jest kilka niebieskich i rozowych no ale co ;P jak bedzie dziewczynka to nic sie nie stanie jak np. by miala cos niebieskiego i na odwrot. Juz nawet dostalam kilka ciuszkow na pozniej tzn tak na 1,5roku- 2latka. Fakt jak cos sie mi spodoba gdzies w sklepie kupie bo jakos oprzec sie nie moge ;D aa no i nawet mam dwie pary bucikow ;D Chociaz jak tak przegladalam ciuszki to chyba dokupie jeszcze kilka pajacykow ale takich wiekszych tzn pow3mies i jakies polspiochy (chyba tak to sie nazywa wybaczcie ale jeszcze nie ogarnelam wszystkiego) a mianowicie chodzi mi o spodenki ;P mam bardzo bardzoo duzo bodziakow

Carla cudne ciuszki ;) ajććć

Viola to Ci się chwali ;)
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.

Ostatnia edycja:
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.

Ja znów tylko przez neta ;) Wczoraj nawiedziła Smyka zachęcona czerwonym znakiem wyprzedaży...i co...i dupa...2pak bodziaków 69,90 a jeden pajac 20,00...przy takich cenach to ja pójdę z torbami...a tak czas jest, więc można polować na nówki w sieci...za wszystkie dzisiejsze łupy zapłaciłam tyle co 2pak w Smyku ;)

Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny:tak: i czarny + turkus:tak:
Ale to moje zdanie;-) Ja mam dla Maleństwa czarno czerwony po Kubie.

A oto moje zakupki, na razie malo bo plec jeszcze nieznana.

Załączniki

• SAM_3946.jpg
    SAM_3946.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
  • SAM_3948.jpg
    SAM_3948.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 59
  • SAM_3947.jpg
    SAM_3947.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 55
Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny:tak: i czarny + turkus:tak:
Ale to moje zdanie;-) Ja mam dla Maleństwa czarno czerwony po Kubie.

A oto moje zakupki, na razie malo bo plec jeszcze nieznana.

My też mamy czarno-czerwony...a z tych kolorków obstawiałabym chyba popiele (z błękitem lub wrzosem) lub szary a'la jeans...
Polaa cudowne ciuszki...widzę, że też zaopatrujesz się w unisex ;D

carla ta czapka jest boska!!!:-)
Hihi...mój mąż pyta co to...no taka czapeczka, żeby dzidziusiowi na oczy założyć jak śpi...żeby mu światło nie przeszkadzało...Mój mąż na to...A jak się obudzi i przestraszy?
Męski punkt widzenia otwiera oczy na pewne sprawy...hihi...o tym nie pomyślałam...

Viola z tych co wymieniłaś ten bordowo-beżowy bym wybrała, ale ogólnie to ten szary- banan

Wszystkie ciuszki takie słodkie, że aż mi się chce znowu coś kupić:-D
to bodziaki z wczoraj i kocyk z mikrofibry, wszystko z Pepco

reklama
Do góry