reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ja powstrzymać się nie mogę...więc póki co unisex ;D
2050941359.jpg2015033704.jpgcarter3.jpg2072402842.jpgm4kids34.jpg

reklama
zaza tak bo moja chrzesna mi przywiozla bardzo duzo nowych ciuszkow (wszystkie z metkami) bo u niej taka kobieta sprzedaje po 3,4,5zl za sztuke ciuszki z Anglii (nawet duzo oryginalnych jest) i dostalam caly wór i tam sa takie nawet do roczku. Fakt jest kilka niebieskich i rozowych no ale co ;P jak bedzie dziewczynka to nic sie nie stanie jak np. by miala cos niebieskiego i na odwrot. Juz nawet dostalam kilka ciuszkow na pozniej tzn tak na 1,5roku- 2latka. Fakt jak cos sie mi spodoba gdzies w sklepie kupie bo jakos oprzec sie nie moge ;D aa no i nawet mam dwie pary bucikow ;D Chociaz jak tak przegladalam ciuszki to chyba dokupie jeszcze kilka pajacykow ale takich wiekszych tzn pow3mies i jakies polspiochy (chyba tak to sie nazywa wybaczcie ale jeszcze nie ogarnelam wszystkiego) a mianowicie chodzi mi o spodenki ;P mam bardzo bardzoo duzo bodziakow

Carla cudne ciuszki ;) ajććć

Viola to Ci się chwali ;)
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.

Ostatnia edycja:
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.

Ja znów tylko przez neta ;) Wczoraj nawiedziła Smyka zachęcona czerwonym znakiem wyprzedaży...i co...i dupa...2pak bodziaków 69,90 a jeden pajac 20,00...przy takich cenach to ja pójdę z torbami...a tak czas jest, więc można polować na nówki w sieci...za wszystkie dzisiejsze łupy zapłaciłam tyle co 2pak w Smyku ;)

Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny:tak: i czarny + turkus:tak:
Ale to moje zdanie;-) Ja mam dla Maleństwa czarno czerwony po Kubie.

A oto moje zakupki, na razie malo bo plec jeszcze nieznana.

Załączniki

• SAM_3946.jpg
    SAM_3946.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 68
  • SAM_3948.jpg
    SAM_3948.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 64
  • SAM_3947.jpg
    SAM_3947.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 62
Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny:tak: i czarny + turkus:tak:
Ale to moje zdanie;-) Ja mam dla Maleństwa czarno czerwony po Kubie.

A oto moje zakupki, na razie malo bo plec jeszcze nieznana.

My też mamy czarno-czerwony...a z tych kolorków obstawiałabym chyba popiele (z błękitem lub wrzosem) lub szary a'la jeans...
Polaa cudowne ciuszki...widzę, że też zaopatrujesz się w unisex ;D

carla ta czapka jest boska!!!:-)
Hihi...mój mąż pyta co to...no taka czapeczka, żeby dzidziusiowi na oczy założyć jak śpi...żeby mu światło nie przeszkadzało...Mój mąż na to...A jak się obudzi i przestraszy?
Męski punkt widzenia otwiera oczy na pewne sprawy...hihi...o tym nie pomyślałam...

Viola z tych co wymieniłaś ten bordowo-beżowy bym wybrała, ale ogólnie to ten szary- banan

Wszystkie ciuszki takie słodkie, że aż mi się chce znowu coś kupić:-D
to bodziaki z wczoraj i kocyk z mikrofibry, wszystko z Pepco

reklama
Do góry