reklama
zaza tak bo moja chrzesna mi przywiozla bardzo duzo nowych ciuszkow (wszystkie z metkami) bo u niej taka kobieta sprzedaje po 3,4,5zl za sztuke ciuszki z Anglii (nawet duzo oryginalnych jest) i dostalam caly wór i tam sa takie nawet do roczku. Fakt jest kilka niebieskich i rozowych no ale co ;P jak bedzie dziewczynka to nic sie nie stanie jak np. by miala cos niebieskiego i na odwrot. Juz nawet dostalam kilka ciuszkow na pozniej tzn tak na 1,5roku- 2latka. Fakt jak cos sie mi spodoba gdzies w sklepie kupie bo jakos oprzec sie nie moge ;D aa no i nawet mam dwie pary bucikow ;D Chociaz jak tak przegladalam ciuszki to chyba dokupie jeszcze kilka pajacykow ale takich wiekszych tzn pow3mies i jakies polspiochy (chyba tak to sie nazywa wybaczcie ale jeszcze nie ogarnelam wszystkiego) a mianowicie chodzi mi o spodenki ;P mam bardzo bardzoo duzo bodziakow
Carla cudne ciuszki ajććć
Viola to Ci się chwali
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.
Carla cudne ciuszki ajććć
Viola to Ci się chwali
Ja nie nadaje sie zbytnio aby przez internet kupowac. hehe musze dotknac ogladnac z kazdej strony i wtedy kupuje.
Ostatnia edycja:
Ja znów tylko przez neta Wczoraj nawiedziła Smyka zachęcona czerwonym znakiem wyprzedaży...i co...i dupa...2pak bodziaków 69,90 a jeden pajac 20,00...przy takich cenach to ja pójdę z torbami...a tak czas jest, więc można polować na nówki w sieci...za wszystkie dzisiejsze łupy zapłaciłam tyle co 2pak w Smyku
Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny i czarny + turkus
Ale to moje zdanie;-) Ja mam dla Maleństwa czarno czerwony po Kubie.
A oto moje zakupki, na razie malo bo plec jeszcze nieznana.
Załączniki
Viola mi sie bardzo podoba kolor salata + czarny i czarny + turkus
My też mamy czarno-czerwony...a z tych kolorków obstawiałabym chyba popiele (z błękitem lub wrzosem) lub szary a'la jeans...
Polaa cudowne ciuszki...widzę, że też zaopatrujesz się w unisex ;D
Hihi...mój mąż pyta co to...no taka czapeczka, żeby dzidziusiowi na oczy założyć jak śpi...żeby mu światło nie przeszkadzało...Mój mąż na to...A jak się obudzi i przestraszy?carla ta czapka jest boska!!!:-)
Męski punkt widzenia otwiera oczy na pewne sprawy...hihi...o tym nie pomyślałam...
reklama
Podziel się: