reklama
Dziewczyny super zakupy ja zrobie dzisiaj zdjecia moich i wieczorkiem wkleje i obiecany brzuch Jak poznam plec to chyba ze sklepow nie bede wychodzila a mąż mowi wczoraj do mnie: "Jak bedzie chlopak to mamy spokoj z zakupami", chyba sobie zartowal:-)
blond_20
Czarownica
Ja osobiscie kupilabym takie skarpetki i te biale i szare ale niestety jeszcze nigdzie nie zauwazylam takich.
H&M=====16/18 ===I LOVE MUM ==DAD 2 PACK (2068648090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu sa
a jak ma sie ta cena do tej sklepowej?z dostawa 21 zl
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
H&M=====16/18 ===I LOVE MUM ==DAD 2 PACK (2068648090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu sa
a jak ma sie ta cena do tej sklepowej?z dostawa 21 zl
świetne są ! dziewczyny ile zapłaciłyście w sklepie??
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
w sklepie 14 zł
a to sie nie opłaca na allegro ;p
blond_20
Czarownica
no chyba ze ktos nie ma h&m w miescie jak ja na przyklad a bardzo zalezy, bo na paliwo do najblizszego sklepu wydam kolo 100 zl. n aszczescie kwiecien / maj otwieraja nam tu tez h&m bo do tej pory tylko c&a bylo tylko.
a ten sprzedawca tak teraz patrze sprzedaje same rzeczy z tego sklepu.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no chyba ze ktos nie ma h&m w miescie jak ja na przyklad a bardzo zalezy, bo na paliwo do najblizszego sklepu wydam kolo 100 zl. n aszczescie kwiecien / maj otwieraja nam tu tez h&m bo do tej pory tylko c&a bylo tylko.
nie no oczywiście jak nie ma się sklepu danego w swoim mieście to się kupuje na allegro - ja tak robię ;p
Jak chcesz to ci kupie - ale jak wyzdrowieje i maż mnie z domu wypuści.
ja na alegro też szleje. Ale na razie wstrzymuje - czekam az sie dowiem kto w brzuszku siedzi
ale tak na jaja chce cos ala
EVA111* FASHIONWORLD BODY NIEMOWLĘCE 56/62 (2061999806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
blond_20
Czarownica
Aylin dziekuje ale obawiam sie ze z przesylka bedzie to samo, ale spokojnie jak tu otworza na wiosne to kupie
mi sie to spodobalo
Super PREZENT- body z imieniem! /62 długi rękaw! (2012862835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor 28, 29 i 93 hihi. tylko troche drogie jak na body
mi sie to spodobalo
Super PREZENT- body z imieniem! /62 długi rękaw! (2012862835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor 28, 29 i 93 hihi. tylko troche drogie jak na body
Podziel się: