reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Mi się chusta bardzo przydała. Hania z końca sierpnia i całe następne wakacje w chuscie nosiłam ja. Poza tym do domu też się przydała. Zwłaszcza do gotowania.

reklama
Ja mam i nosidlo i chuste, przydały się oba.Chuste bardzo sobie chwalilam przy synku najczęściej uzywalam jej w domu lub w ogrodzie, a nosidlo dokupilam przy Emilce i miałam je w samochodzie, jak nie chciałam targac wozka to do nosidla bylo bardzo wygodnie, bo chusta mi się brudzila jak motalam na ulicy.A nosidlo tylko ergonomiczne reszta nie warto, tula do tej pory moje marzenia ale mnie nie stać, ja mam bodajże ergobaby i sobie chwalilam i polecam☺

Ostatnie zakupy :)

Załączniki

• IMG_20160212_155440_097.JPG
    IMG_20160212_155440_097.JPG
    562,9 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20160212_155426_193.JPG
    IMG_20160212_155426_193.JPG
    754,3 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20160212_155411_794.JPG
    IMG_20160212_155411_794.JPG
    990,2 KB · Wyświetleń: 94
A ja dzisiaj odebrałam posciel Minky do wozka i do łóżeczka... Wyszło mnie to 160 zł... Czy jestem zadowolona? Zobaczymy jak to ubiorę ale cena mnie powaliła i zostanę przy moim feretti :)
Swoją droga to muszę sobie jeszcze jeden komplet zamówić...

Ja miałam nosidełko i chyba z 3 razy go użyłam, jakoś mi nie podeszło. Chustę planowałam kupić, ale zrezygnowałam.

reklama
Do góry