reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

A ja tak uwielbiam jak dziecko leży w gondoli, ze w życiu nie kupiłabym chusty :) naprawdę dla mnie dziecko w gondoli jak leży takie 'rozwalone' to cos magicznego...
Chciałam kupic nosidełko maxi cosi ale M przetłumaczył mi, ze i tak ńie będę z niego korzystała :) i ma racje hihi

reklama
Nosidlo tula super sprawa bo to jak chusta tylko nie trzeba motac. Ale cena duzaaaaaaa.

A c odo motania chusta to wystarczy jak ktos pokaze raz jak to robić, najprostsza metoda i daje sie rade.
JA Stasia nosilam przez jakiś czad bo kochalam ta bliskość. No i nad morzem mi sie przydala by spacerować po piasku.

Dziewczyny, ma któraś z Was wózek 3w1 Bebetto holland? Wiem, ze Bursztynek miała jakiegoś Bebetto tylko juz nie pamietam ktory model. Musze w koncu podjąć decyzję i ten wózek w koncu kupic, a nie mogę sie zdecydować. Poza tym w Bebetto dominują głownie szare kolory tych wózków..
http://bebetto.eu/uploads/products3/product_71_4_image.jpg

Kustronka- ja mam bebetto torino. Gondola jest taka sama jak w hollandzie ale rame ma jak bebetto silvia.

Sa to polskie wozki i sa naprawde bardzo do re. Dzis widzialam, ze ktos chce sprzedac hollanda 3in1 za 1000 zl.

Co do kolorow, to przeciez jest ich multum :)
Masz zamiar kupic nowy czy uzywany?

Dzięki Bursztynek za odpowiedz. Chciałam kupic nówkę z fotelikiem z maxi cosi ale koszt na Allegro ok 1750 zł, wiec szukałam i szukałam.. A używanych modeli Hollanda ze świeca szukać, bo to model z tamtego roku. Aaaaaaale upolowałam wczoraj na aukcji Hollanda 3w1 w fotelikiem maxi cosi, używana raptem pol roku, bez widocznych śladów używania, z gwarancja do 2017 roku, kolor szary w pepitke (Wiec odpadł mi problem z wyborem koloru!) za 1200 zł juz z wysyłka. Szybka konsultacja z mężem i kupiłam! Jeszcze zostanie na leżaczek bujaczek :)

Bursztynek też miałam kupić ten wózek ale rama za ciężka i w sumie inny nam się spodobał kuzynka też ma ten co ty i zadowolona :)

reklama
Isia chustowac dziecko można też jak jest starsze i w gondoli już nie jeździ. Dla mnie chusta jest niezbędna.

Do góry