reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Sama [emoji16] wycinalam je z bloku technicznego.

Ale na przyszlosc mam juz mala nauczke i sie podziele:

Najlepiej kupic sobie dlugopis co tusz po kilku minutach znika. Dla mnie najgorsze bylo mazanie gumka olowka... Wycinalam nozyczkami do paznokci bo malusie i wszystkie ksztalty udalo sie zachowac a przyklejalam na tasme dwustronna.

Dziekuje :)

reklama
Nooooo cierpliwa to fakt :) o zdolnościach już nie mówiąc! Barbra ma rację :)

Fajnie, że podobają
podobają się Wam tapety. Są takie bardzo dedelikatnie różowe. Nie chciałam żeby ten pokój był taki przeslodzony ale zobaczymy
zobaczymy jaki nam wyjdzie ;)

Isia a twoja mała kobietka co na tapety? Ona lubi róż bardzo czy w stopniu umiarkowanym? Bo po tym co piszesz to kreatywna z niej osoba to ciekawi mnie czy ona ma pomysł na swój pokój czy jednak Ty i mąż wymyślacie wszystko?

Bursztynek ładnie te motylki wyglądają :D A Ty to masz cierpliwość :D:D

Dzastibasti Zuzka chciała takie zajebiaszczo różowe tapety... Wiec musieliśmy trochę zmieńic jej koncepcje i kupiliśmy jej różowe tapety ale trochę nie w jej stylu. Przekonaliśmy ją chociaż nie do końca... Ona chciała kwiaty jak u babci na ścianie, albo kuchenne filiżanki i dzbanki... Wiec jej gust i pomysł różni sie od naszego. Meble tez chciała zajebiaszczo różowe ale przekonaliśmy ja do tych biało szarych... Takie bardziej uniwersalne sa ;)

A ja mam blisko do Wrocławia i chyba sobie u naszej wspaniałej bursztynek zamówię sobie motylki albo wproszę się i skubne troszkę ze ściany ;)

reklama
Do góry