reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Zuzki sa meeeeeega ruchliwe. Pamietam jak moja Zuzke miałam w foteliku, miała moze 2 miesiące i poszliśmy na zakupy. Facet przy kasie jak usłyszał jak ma na imię to stwierdził, ze on tez ma córkę Zuzke i nie potrafi na miejscu usiedzieć... I cos w tym jest bo Zuzka nawet jak je to sie kręci non stop ;)

Barbra sliczny wozeczek. Jak sie nazywa?
Bursztynek to wręcz arcydzieło. 5 za kreatywność. Naprawdę ekstra.
Iska no to chyba zakup udany. jak obkleicie ściany, ustawicie meble to się koniecznie pochwal!!

Isia no taki typowo różowy przesłodzony pokoik by był :p Dobrze, że mama z tata czuwają :D Nasza Zuzia już ma takie zapędy, nie usiedzi dwóch minut w jednym miejscu, a każda zabawka na 10 sekund i następna :D:D Wiec może i coś jest w tym imieniu :-D

Pochwale sie Sarna, pochwale :) ale na jednej ścianie, tzn we wnęce mam szafę zabudowana i jest w kolorze brązowym. Dzwoniłam do faceta zeby przyszedł ja zobaczyc i wymienić mi fronty w niej na takie które bedą pasowały ale bedzie wolny dopiero ok 22 lutego... No ale przynajmniej bedzie cały pokoj gotowy- taką mam nadzieje hihi

Bursztynek - motylki przepiekne :)
Isia - z twojej córci to chyba taki księzniczkowy model co ? :) hihi słodkości
a to moje poprawiacze humoru

Załączniki

• 20160211_113312.jpg
    20160211_113312.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 85
  • 20160211_113303.jpg
    20160211_113303.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 84
Isia śliczne tapety -delikatne ale śliczne ;)

A motylki to myślę ,że nie jedna by kupiła ;)

Kamilaasami widzę ,że działa na Ciebie ten sam poprawiacz humoru co u mnie ;D

reklama
Haha u mnie to samo. Juz sie mialam ograniczyc do zakupow dla dziecka. Obiecalam sobie.ze w tym tyg.nic nie zamowie a juz biore udzial w aukcji na all :p

Do góry