reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Zuzki sa meeeeeega ruchliwe. Pamietam jak moja Zuzke miałam w foteliku, miała moze 2 miesiące i poszliśmy na zakupy. Facet przy kasie jak usłyszał jak ma na imię to stwierdził, ze on tez ma córkę Zuzke i nie potrafi na miejscu usiedzieć... I cos w tym jest bo Zuzka nawet jak je to sie kręci non stop ;)

Barbra sliczny wozeczek. Jak sie nazywa?
Bursztynek to wręcz arcydzieło. 5 za kreatywność. Naprawdę ekstra.
Iska no to chyba zakup udany. jak obkleicie ściany, ustawicie meble to się koniecznie pochwal!!

Isia no taki typowo różowy przesłodzony pokoik by był :p Dobrze, że mama z tata czuwają :D Nasza Zuzia już ma takie zapędy, nie usiedzi dwóch minut w jednym miejscu, a każda zabawka na 10 sekund i następna :D:D Wiec może i coś jest w tym imieniu :-D

Pochwale sie Sarna, pochwale :) ale na jednej ścianie, tzn we wnęce mam szafę zabudowana i jest w kolorze brązowym. Dzwoniłam do faceta zeby przyszedł ja zobaczyc i wymienić mi fronty w niej na takie które bedą pasowały ale bedzie wolny dopiero ok 22 lutego... No ale przynajmniej bedzie cały pokoj gotowy- taką mam nadzieje hihi

Bursztynek - motylki przepiekne :)
Isia - z twojej córci to chyba taki księzniczkowy model co ? :) hihi słodkości
a to moje poprawiacze humoru

Załączniki

• 20160211_113312.jpg
    20160211_113312.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 20160211_113303.jpg
    20160211_113303.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 82
Isia śliczne tapety -delikatne ale śliczne ;)

A motylki to myślę ,że nie jedna by kupiła ;)

Kamilaasami widzę ,że działa na Ciebie ten sam poprawiacz humoru co u mnie ;D

reklama
Haha u mnie to samo. Juz sie mialam ograniczyc do zakupow dla dziecka. Obiecalam sobie.ze w tym tyg.nic nie zamowie a juz biore udzial w aukcji na all :p

Do góry