reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
tez mialam nic nie kupowac ale jak zobaczyłam cenę 6zł za koszulkę to dalej już samo poszło jeszcze wybrałam specjalnie tą miętową koszulkę żeby dowartościowac mojego, żeby się nie złoscił że znów cos do domu przytargałam i podziałało sam się cieszył jak mały chłopiec ... a później sie zreflektował i zapytał czy czegoś z "mamusią" nie było ... ale nawet nie czekał na odpowiedź
kamilaasami
A ... dziewczyny macie namiary na jakieś fajne chusty do noszenia ?
Najlepiej kupic uzywana bo bedzie juz zlamana i lepiej bedzie sie nia miotacA ... dziewczyny macie namiary na jakieś fajne chusty do noszenia ?
Ja mam jeszcze takie ciuszki z kokekcji NIE wypranej plus w Polsce jeszcze troszke mam
Ta koszula niebieska z muszka raczej nie bedzie uzyta bo material jakis taki dziwny no ale to akurat mi z Chin przyszlo wiec nie jestem zdziwiona
I taka mietowa poleczka mi przyszla nad lozeczko
Jeszcze literki z imieniem musze zamowic i powiesic to wszystko
Ta koszula niebieska z muszka raczej nie bedzie uzyta bo material jakis taki dziwny no ale to akurat mi z Chin przyszlo wiec nie jestem zdziwiona
I taka mietowa poleczka mi przyszla nad lozeczko
Jeszcze literki z imieniem musze zamowic i powiesic to wszystko
Załączniki
kamilaasami
jakie słodziaki i te króliczki
MłodaMama93
Ale sliczniaste macie te ubranka!
Manka piękna miętowa półeczka i te misie!
Moja teściowa dzisiaj przywiozła uszyta poszewke do wozka zamiast kocyka czy przescieradelka na dół
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Manka piękna miętowa półeczka i te misie!
Moja teściowa dzisiaj przywiozła uszyta poszewke do wozka zamiast kocyka czy przescieradelka na dół
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama