reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Ja dostałam krzesełko/leżaczek od koleżanki i się bardzo ucieszyłam bo to duży wydatek by był. :)
2015-12-28 11.29.32.jpg

Załączniki

• 2015-12-28 11.29.32.jpg
    2015-12-28 11.29.32.jpg
    386,3 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Koszule dwie do szpitala tez powinny przyjsc dzis lub jutro. Zostana do kupienia pampersy te najmniejsze,octanisept,oilatum,klapki do szpitala,bo nie mam :p,stanik do karmienia i dla malego jesCze kolderke albo kocyk do lozeczka,bo jeszcze sie waham co kupic.

A do czego używacie sól fizjologiczna i octanisept?
Ja do szpitala mam tylko kapcie skórzane szlafrok i podkłady. Nic więcej. Tak po nowym roku zamierzam tym się zająć.
No i ciuchy dla Bronka do szpitala mam ale wszystko mimo że nowe jeszcze do prania ale to też po nowym roku.

reklama
Solą tez można przemyć nosek i wyciągać gilki namaczajac gazik no i tez się nią daje do inhalacji przy Katarze bądź kaszlu.

Do góry