reklama
Dojdzie jeszcze dużo rzeczy zasłony, witrynka, dywanik, pufa do fotela, półeczki, obrazki
Dostawa z póleczkami i i witrynką po świętach ma być . Zasłonki to chce zamówić od tej samej firmy co w całym domu chce czyli takie co nie przepuszczają słońca i wtedy już nie trzeba rolet bo ja nie lubię za bardzo.
Dostawa z póleczkami i i witrynką po świętach ma być . Zasłonki to chce zamówić od tej samej firmy co w całym domu chce czyli takie co nie przepuszczają słońca i wtedy już nie trzeba rolet bo ja nie lubię za bardzo.
Załączniki
Narazię to ja wszsytko buduje bazę i od podstaw kilka miesięcy i myślę, że kolorów będzie aż za dużo. Ale chciałabym zostać w takich pastelach.
A tu jeszcze szafa bo nie wrzuciłam
Fanti na pocżatk na tej półce nad łóżeczkiem to tylko jakieś maskotki małe raczej żeby przypadkiem nic na dziecko nie spadło.
A tu jeszcze szafa bo nie wrzuciłam
Fanti na pocżatk na tej półce nad łóżeczkiem to tylko jakieś maskotki małe raczej żeby przypadkiem nic na dziecko nie spadło.
Załączniki
No właśnie dlatego pytałam bo na drobiazgi do przewijania widzę szafkę więc tu myślę że może coś na główkę spaść . Ale maskotki też będą fajnie ocieplać.
Tak jak mówiłam dojdzie coraz więcej dodatków i będzie pełno. A z czasem za pełno.
Tak jak mówiłam dojdzie coraz więcej dodatków i będzie pełno. A z czasem za pełno.
reklama