Tez mam ten lezaczek i tez polecamy bardzo.zakupiłam własnie leżaczek Tiny Love, na stronie Smyka jest dobra cena i darmowa przesyłka, gdyby ktoś chciał w tym kolorze Link do: Tiny Love, Leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1
reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
No na początku też słyszałam, że dziecko się powinno prostować, więc nawet jeśli do leżaczka to trzeba coś odłożyć, żeby była pozycja bardziej wyprostowana, tak zdrowiej dla kręgosłupa.
Znalazłam fotelik maxi cosi cabriofix z bazą za 4 stawki z bielska białej, na szczęście przyszły chrzestny jutro tam jedzie w trasę i nam odbierze fuks jak nic
Znalazłam fotelik maxi cosi cabriofix z bazą za 4 stawki z bielska białej, na szczęście przyszły chrzestny jutro tam jedzie w trasę i nam odbierze fuks jak nic
asieńkakk
A z tym wiązaniem rożka to można, tak nawet bezpieczniej, bo rzep nie zawsze trzyma dobrze. Wiadomo, że wszystko z głową. ..
CieńWielkiejGóry
Moje mega zakupy w pepco za cale 10 zl ;-) myszka po 3 zl a reszta po 2 zl, jakies promocje były :-)
CieńWielkiejGóry
reklama
CieńWielkiejGóry
Bym wiecej wziela ale juz mam pelno ciuszkow :-) te i tak wieksze na 68 sa :-) mniejszych nie bylo już