reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Po tylu dziewczynach które się rozpakowaly powiedział mi tak

-im dłużej nie przywioze łóżeczka to Ty po prostu nie urodzisz :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
No ma chłop rację. Popieram:)

Bar fajna ale szkoda że taki czas krótki święcenia.
My mamy żółwia z całą galaktyką i on świeci 30 min wiele razy okazywało się to za krótko. Młody się przebudzał i znów trzeba było włączać.

No trudno kupując szczerze nie zerkne łam na to :)
Bym zapomniała jeszcze naklejki na auto :)

Załączniki

• IMG_20160218_234641_291.JPG
    IMG_20160218_234641_291.JPG
    435,8 KB · Wyświetleń: 93
My dziś ogladalismy foteliki i chcę recaro z bazą kupić bo wygodniejsze mi będzie przy moim kręgosłupie jak będę z Małym musiała np codziennie na rehabilitację jeździć albo po lekarzach sama. I chyba przekonałam mojego, tylko nie wiem jak sprawdzić czy do mojego tako mohican będzie pasował jakiś adapter na ten recaro youn profi plus, nie wiecie może jak i gdzie mogę się dowiedzieć?

Asienka a w sklepie nie pytaliście? W necie trzeba poszperać. Jakiś jeden mi na olx wyskakiwał do taco ale nie wiem czy akurat do tego modelu co macie, więc może nie być łatwo z tymi adapterami.

Asienko maxi cosi pebble plus jest z bazą też, też ma chyba 5 gwiazdek ADAC... może on Wam będzie pasował? Albo jakiś inny maxi cosi?

reklama
Do góry