reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Arusiowa to jest calkiem madre.ale ja nie mialam nigdy z czyms takim do czynienia. Myslisz,ze poradzilabym sobie sama?

reklama
Volka super ciuszki. Ten z misiem komplet to z alliexpress?
Przy Hani miałam chustę ale nie pasowało mi jej używania, Mała nie była zachwycona, więc tetaz nie kupuję.

Volka ta chusta z pentelki elastyczna to kwestia zamknięcia się w 50 zł, mam taką po Arku ale jakoś przy nim samym nie widziałam zastosowania, może ze 2 razy do sklepu z nim tak poszłam i kilka razy po domu żeby go wyciszyć (u nas bardzo uspokajająco działała). A te drogie nosidło to taka moja fanaberia na teraz, już wspominałam, że chętnie na ten cel zalozylabym odwietkową świnkę skarbonke ;) bo zdrowy rozsądek nie pozwoli mi na wyciągnięcie takiej kwoty z własnego portfela :p

reklama
Do góry