reklama
Nawilzacze sa w porządku, pod warunkiem ze regularnie je rozbierasz na częsci pierwsze i czyscisz. Bo to jest idealne miejsce do rozwoju bakterii..
Tak jak mówi Volka, lepiej czyste mokre przescieradlo czy reczniki powiesic
Tak jak mówi Volka, lepiej czyste mokre przescieradlo czy reczniki powiesic
Bursztynek90
Fanka BB :)
Edit- my bedziemy kupowac, ale to jest chyba jedyny sprzet o ktorym nie mamy pojecia i ciezko sie na cokolwiek zdecydowac.
KubusiowaMama
Zanim kupi sie nawilzacz to warto zainwestowac w higrometr-bo jesli wilgotnosc jest ok to po co jeszcze nawilzac?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Bursztynek90
U nas niezbedny srednio wilgotnosc powietrza wynosi 22-38% z czego te 38 jak juz pranie wisi :/ a co dopiero jak ma byc te 55-60 %
Bursztynek90
Nawilzacze na grzejniki sa spoko ale w okresie grzewczym... A u mnie caly czas deficyt wilgotnosci.
Co do oczyszczacza to wczoraj juz praktycznie kupilismy nawilzacz powietrza z oczysczaczem (hepa) z firmy hb. Ale cena to 200 zl i tak jakos nam sie mala wydawala wiec stwierduzlismy ze najpierw poczytamy co nie co na ten temat.
Co do oczyszczacza to wczoraj juz praktycznie kupilismy nawilzacz powietrza z oczysczaczem (hepa) z firmy hb. Ale cena to 200 zl i tak jakos nam sie mala wydawala wiec stwierduzlismy ze najpierw poczytamy co nie co na ten temat.
reklama