reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Juana i jak te przescieradelka? Warte swojej ceny? Bo ja nie zamowilam ich, ale tak mnie kusza, ze chyba nie będę umiala sie powstrzymac;D
Ja widzialam jajka raz. Ale tak bardzo wyraznie, ze mam nadzieje, ze pomylki nie ma;) i z ciuszkami tez by problemu nie bylo. Gorzej z psychika ;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Zdjecie wkleilam z innej przeglądarki...

Załączniki

• 20160204_141149.jpg
    20160204_141149.jpg
    995,2 KB · Wyświetleń: 90
Juana a co masz w tych pudełkach? Ewentualnie proszę o link do strony z informacją co fajnego kupiłaś hihi

Paczka juz w Polsce u mojej mamy jest :) ale jeszcze musi mi tam doladowac pare rzeczy no ciuszkow tez troszke mam tam wiec drugie pranie sie szykuje :D i pewnie w poniedzialek/wtorek dopiero wysla do mnie wiec pod koniec przyszlego tygodnia powinna byc :)

reklama
Widzę, ze się zastanawiacie co by było gdy jednak się urodził chłopak lub dziewczynka :p:p U mnie we wrześniu niedaleka sąsiadka urodziła syna, a aż do porodu miała być córeczka :D:D

Mi ostatnio się ciocia pytałam, czy na pewno będzie chłopczyk, bo zmieniona jestem jakby na dziewczynkę :p A dwóch lekarzy mówiło, ze chłopczyk i nawet zdjęcie jego genitalia męskich mam, ale nigdy nic nie wiadomo :D Jacoś to moja bratowa wyciąga i na szybciorem pierze rzeczy po swojej córeczce, która urodziła się 10.02. 2015r. więc i tak wszystko by było w odpowiednim kolorze :D

Do góry