reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus;) i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus;) i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D

U nas akurat 100% dziewuszka. Do 25 tc nie chciala sie ujawniac ale pozniej zaczela szalec. Dwoch roznych lekarzy potwierdzilo. A w pon na wizycie, jak akurat 4d dr zaczela robic to pierwsze co nam sie pokazalo to cipcia :)

Bursztynek u nas tez 100% dziewczynka byla ;D 4 usg w tym jedno 4d, 4 roznych lekarzy potwierdzilo, ze dziewczynka. I tez nam pokazywali cipcie ;D w szpitalu, na dwa dni przed porodem lekarz robil usg i tez stwierdzil, ze dziewczynka:) az pozniej do nas przyszedl bo niedowierzal ze sie tak pomylil;) a tu taki psikus:) ponoc Maly mial pepowine okrecona wokol kostki i ciasno przylegala do siusiaka. I to niby stad taka pomylka...:p
Ale teraz jak uslyszalam, ze bedzie chlopak to wzielam to za pewnik, bo bardzo chcialam drugiego syna. No zobaczymy co wyjdzie:)

Kubusiowa mniejmy nadzieje, ze u nas nie bedzie pomylek.
Bursztynek duzo tego...juz bliżej niz dalej do zakonczenia prac remontowych.

Kubusiowa niezły byłby numer jakby teraz dziewuszka u Ciebie wyszła :sorry2: Chociaż baba to w niebieskim czy szarym jeszcze polata, u chłopca kwiatki czy serduszka wyglądają gorzej :sorry2: a nie masz już wyprawki pod dziewczynkę? Ja w razie co mam kilka chłopięcych rzeczy, tak to na pierwsze miesiące większość neutralnych rzeczy, gorzej jest od rozmiaru 68... Prawie sam różowy:-D A najlepsze jest to że zawsze mówiłam że moje dziecko nie będzie w samym różowym chodzić. :sorry2: A teraz co jej mówię, żeby wybrała sobie ubranie to zazwyczaj wybiera najbardziej różową,falbaniastą sukienkę jaką tylko ma.

Bursztynek- nie jest najgorsze :)
U nas w 20 tyg. było 90% że dziewczynka. Od tamtego czasu nie chce się pokazać :D a wszystko mam pod dziewczynkę, dla chłopaka też by się coś znalazło, ale komoda byłaby w połowie pusta. We wtorek mam wizytę i ogromną nadzieję, że w końcu się ujawni.

reklama
Asienkakk nam sie zdarzało i w rozowego pajaca Kube ubrac;D najczęściej na noc:)

Nailie ciuszkow dla dziewczynki mam mnostwo;D cala wyprawka do rozm 68 czy nawet 74;D
Ja uwielbiam jak sie dziewczynki ubieraja tak bardzo dziewczeco:)

Do góry