reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Bursztynek90
Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D
U nas akurat 100% dziewuszka. Do 25 tc nie chciala sie ujawniac ale pozniej zaczela szalec. Dwoch roznych lekarzy potwierdzilo. A w pon na wizycie, jak akurat 4d dr zaczela robic to pierwsze co nam sie pokazalo to cipcia
KubusiowaMama
Bursztynek u nas tez 100% dziewczynka byla ;D 4 usg w tym jedno 4d, 4 roznych lekarzy potwierdzilo, ze dziewczynka. I tez nam pokazywali cipcie ;D w szpitalu, na dwa dni przed porodem lekarz robil usg i tez stwierdzil, ze dziewczynka az pozniej do nas przyszedl bo niedowierzal ze sie tak pomylil a tu taki psikus ponoc Maly mial pepowine okrecona wokol kostki i ciasno przylegala do siusiaka. I to niby stad taka pomylka...
Ale teraz jak uslyszalam, ze bedzie chlopak to wzielam to za pewnik, bo bardzo chcialam drugiego syna. No zobaczymy co wyjdzie
Ale teraz jak uslyszalam, ze bedzie chlopak to wzielam to za pewnik, bo bardzo chcialam drugiego syna. No zobaczymy co wyjdzie
asieńkakk
Kubusiowa w razie czego dziewczynce też ładnie w niebieskim gorzej chłopcu w róż
nailie
Kubusiowa niezły byłby numer jakby teraz dziewuszka u Ciebie wyszła Chociaż baba to w niebieskim czy szarym jeszcze polata, u chłopca kwiatki czy serduszka wyglądają gorzej a nie masz już wyprawki pod dziewczynkę? Ja w razie co mam kilka chłopięcych rzeczy, tak to na pierwsze miesiące większość neutralnych rzeczy, gorzej jest od rozmiaru 68... Prawie sam różowy A najlepsze jest to że zawsze mówiłam że moje dziecko nie będzie w samym różowym chodzić. A teraz co jej mówię, żeby wybrała sobie ubranie to zazwyczaj wybiera najbardziej różową,falbaniastą sukienkę jaką tylko ma.
Bursztynek- nie jest najgorsze
U nas w 20 tyg. było 90% że dziewczynka. Od tamtego czasu nie chce się pokazać a wszystko mam pod dziewczynkę, dla chłopaka też by się coś znalazło, ale komoda byłaby w połowie pusta. We wtorek mam wizytę i ogromną nadzieję, że w końcu się ujawni.
U nas w 20 tyg. było 90% że dziewczynka. Od tamtego czasu nie chce się pokazać a wszystko mam pod dziewczynkę, dla chłopaka też by się coś znalazło, ale komoda byłaby w połowie pusta. We wtorek mam wizytę i ogromną nadzieję, że w końcu się ujawni.
reklama
KubusiowaMama
Asienkakk nam sie zdarzało i w rozowego pajaca Kube ubrac;D najczęściej na noc
Nailie ciuszkow dla dziewczynki mam mnostwo;D cala wyprawka do rozm 68 czy nawet 74;D
Ja uwielbiam jak sie dziewczynki ubieraja tak bardzo dziewczeco
Nailie ciuszkow dla dziewczynki mam mnostwo;D cala wyprawka do rozm 68 czy nawet 74;D
Ja uwielbiam jak sie dziewczynki ubieraja tak bardzo dziewczeco