reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus;) i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Jeny, tak patrze na wasze rozowe wyprawki i przypomina mi sie jak dwa lata temu tak sie szykowalam na corcie. I urodzil sie synus;) i zaczyna mnie dopadac przerazenie, ze tym razem tez moze sie lekarz pomylil... i zamiast synka bedzie corcia... a ja wszystko mam niebieskie naszykowane;D

U nas akurat 100% dziewuszka. Do 25 tc nie chciala sie ujawniac ale pozniej zaczela szalec. Dwoch roznych lekarzy potwierdzilo. A w pon na wizycie, jak akurat 4d dr zaczela robic to pierwsze co nam sie pokazalo to cipcia :)

Bursztynek u nas tez 100% dziewczynka byla ;D 4 usg w tym jedno 4d, 4 roznych lekarzy potwierdzilo, ze dziewczynka. I tez nam pokazywali cipcie ;D w szpitalu, na dwa dni przed porodem lekarz robil usg i tez stwierdzil, ze dziewczynka:) az pozniej do nas przyszedl bo niedowierzal ze sie tak pomylil;) a tu taki psikus:) ponoc Maly mial pepowine okrecona wokol kostki i ciasno przylegala do siusiaka. I to niby stad taka pomylka...:p
Ale teraz jak uslyszalam, ze bedzie chlopak to wzielam to za pewnik, bo bardzo chcialam drugiego syna. No zobaczymy co wyjdzie:)

Kubusiowa mniejmy nadzieje, ze u nas nie bedzie pomylek.
Bursztynek duzo tego...juz bliżej niz dalej do zakonczenia prac remontowych.

Kubusiowa niezły byłby numer jakby teraz dziewuszka u Ciebie wyszła :sorry2: Chociaż baba to w niebieskim czy szarym jeszcze polata, u chłopca kwiatki czy serduszka wyglądają gorzej :sorry2: a nie masz już wyprawki pod dziewczynkę? Ja w razie co mam kilka chłopięcych rzeczy, tak to na pierwsze miesiące większość neutralnych rzeczy, gorzej jest od rozmiaru 68... Prawie sam różowy:-D A najlepsze jest to że zawsze mówiłam że moje dziecko nie będzie w samym różowym chodzić. :sorry2: A teraz co jej mówię, żeby wybrała sobie ubranie to zazwyczaj wybiera najbardziej różową,falbaniastą sukienkę jaką tylko ma.

Bursztynek- nie jest najgorsze :)
U nas w 20 tyg. było 90% że dziewczynka. Od tamtego czasu nie chce się pokazać :D a wszystko mam pod dziewczynkę, dla chłopaka też by się coś znalazło, ale komoda byłaby w połowie pusta. We wtorek mam wizytę i ogromną nadzieję, że w końcu się ujawni.

reklama
Asienkakk nam sie zdarzało i w rozowego pajaca Kube ubrac;D najczęściej na noc:)

Nailie ciuszkow dla dziewczynki mam mnostwo;D cala wyprawka do rozm 68 czy nawet 74;D
Ja uwielbiam jak sie dziewczynki ubieraja tak bardzo dziewczeco:)

Do góry