reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Kubusiowa Ty nawet mi nie mow takich rzeczy hahah! Bo ja mam wszystko pod dziewczynkę!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Suuuper! [emoji7] Tez o takiej myslalam by nie latac do drugiego pokoju ale najwyzej bede jezdzic z lozeczkiem. Zrezygnowalismy juz ze spania w sypialni (na gorze) i zajelismy salon bym po schodach po nocy nie biegala. Taka kolyska to by bylo wybawienie no ale :p

Mój M jest ciężki jeżeli chodzi o kolyske bo już mieliśmy kolyske przy Zuzce i ona w ogóle nie chciała w niej spać, leżeć... dlatego ja też jestem za używana żeby w razie czego sprzedać ją w tej samej cenie... ale zagadam go znowu jak pojedziemy wieczorem do Rybnika bo teraz jest zły- trzy razy malował sufit w pokoju zabaw ale jakaś farbą do d... i w ogóle nie pokryła tej poprzedniej farby. Mówię mu, żeby kupić nową jakąś normalną, firmową ale w piwnicy mamy jeszcze jedna farbę z cyklu no name... i on chce spróbować jeszcze tamtą farbą.... ehhhhh
A ja i tak wiem jak to się skończy :/

Bursztynek niezły skład ;)
Kubusiowa, w tą stronę chyba ciężej się pomylić. Ja też ostatnio miałam takie myśli że może się pomylili lekarze, chociaż jajka ze 3 razy widziałam. Ja mam te początkowe prawie wszystko białe, biało- szare albo beżowe więc nie byłoby tragedii ;)
Isia fajna kołyska, przy Hani miałam podobną.

Dzisiejsza dostawa :)

Załączniki

• 1454592134201.jpg
    1454592134201.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry