reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Dzasti fajny wózek. Trudno powiedzieć jaki ten uniwersalny rozmiar jest. Próbowałam zmierzyć ale z tą gumką ciężko idzie. Jak tak rozłożyłam na płasko to ok 38x70 ale tam jest jeszcze zapas materiału pod spodem. Nie przymierzałam do wózka bo schowany mam. Mam jedno prześcieradełko po Hani i tamto jest mniejsze tak na oko.

Isia właśnie nigdy nie wiadomo jak się zachowają po praniu. Ja po Hani mam jedno frotte i jest super, nie pamiętam gdzie kupowałam. Jedno mam z ikei bawełniane i trzyma formę ale zmechaciło się trochę - będzie jako awaryjne. No i te dwa teraz kupione.

Ja też z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej strony trochę się boję, bo pamiętam że ten pierwszy okres był dosyć trudny. Co prawda teraz niby mniej więcej wiem czego się spodziewać, ale jednak.

Z ciekawostek - dzisiaj przyszło mi też zamówienie z HM - głównie dla Hani ciuszki, ale zamówiłam się też dwie bluzeczki dla Małego - taki sam wzór tylko różne kolory i dwa różne rozmiary - i rozmiar 68 jest większy od 74. Normalnie szok, rozumiem jakby to dwie firmy były, a tu jedna i nawet ten sam produkt, tylko kolorem się różnią.

Juana, a Twoja Hania tez lubi tak stać i przymierzać ciuchy w sklepie? Bo z Zuzki jakis rok temu zrobiła sie taka mała kobietka.... Ogłada ciuchy, chce isc do przymierzalni i mierzy :)

Dzasti meble mi ukradlas :p. Ale Ty chyba juz o tym pisalas kiedys hehe. I masz czysciej niz ja,bo u mnie na dole poniewieraja sie zabawki chlopakow :p.

Bursztynek pokoik zapowiada się super:)

dzastibasti bardzo fajny wózek, moje kolorki:tak:

isia kołyska cudna, ja mam własnie podobna dla Julci jeszcze po synku, obsłużyła już kilkoro dzieci, a nadal wyglada super. Tylko ze ja mam z The First Years. Ja byłam mega zadowolona i moje dzieciaczki tez:tak: Teraz tez chciałam ja brac do sypialni ale własnie wczoraj zaczeła myśleć żę chyba jednak zostawie ja na dole w salonie, bo nie bede jej tachszyc cały czas gora dol a potrzebuje tam czegoś co ochroni Julcie przed siostrzyczką he he:-DTylko teraz mam problem bo nie wiem co kupic do sypialni dla Małej a czasu do namysłu mam juz niewiele...

Juana, a Twoja Hania tez lubi tak stać i przymierzać ciuchy w sklepie? Bo z Zuzki jakis rok temu zrobiła sie taka mała kobietka.... Ogłada ciuchy, chce isc do przymierzalni i mierzy :)
Hmm no to mnie martwiłaś teraz. Znaczy że mój syn staje się kobietka? :/ on uwielbia się przebierać i przymierzać.

reklama
Do góry