reklama
Juana@
Fanka BB :)
Dzasti fajny wózek. Trudno powiedzieć jaki ten uniwersalny rozmiar jest. Próbowałam zmierzyć ale z tą gumką ciężko idzie. Jak tak rozłożyłam na płasko to ok 38x70 ale tam jest jeszcze zapas materiału pod spodem. Nie przymierzałam do wózka bo schowany mam. Mam jedno prześcieradełko po Hani i tamto jest mniejsze tak na oko.
Isia właśnie nigdy nie wiadomo jak się zachowają po praniu. Ja po Hani mam jedno frotte i jest super, nie pamiętam gdzie kupowałam. Jedno mam z ikei bawełniane i trzyma formę ale zmechaciło się trochę - będzie jako awaryjne. No i te dwa teraz kupione.
Isia właśnie nigdy nie wiadomo jak się zachowają po praniu. Ja po Hani mam jedno frotte i jest super, nie pamiętam gdzie kupowałam. Jedno mam z ikei bawełniane i trzyma formę ale zmechaciło się trochę - będzie jako awaryjne. No i te dwa teraz kupione.
Juana@
Ja też z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej strony trochę się boję, bo pamiętam że ten pierwszy okres był dosyć trudny. Co prawda teraz niby mniej więcej wiem czego się spodziewać, ale jednak.
Z ciekawostek - dzisiaj przyszło mi też zamówienie z HM - głównie dla Hani ciuszki, ale zamówiłam się też dwie bluzeczki dla Małego - taki sam wzór tylko różne kolory i dwa różne rozmiary - i rozmiar 68 jest większy od 74. Normalnie szok, rozumiem jakby to dwie firmy były, a tu jedna i nawet ten sam produkt, tylko kolorem się różnią.
Z ciekawostek - dzisiaj przyszło mi też zamówienie z HM - głównie dla Hani ciuszki, ale zamówiłam się też dwie bluzeczki dla Małego - taki sam wzór tylko różne kolory i dwa różne rozmiary - i rozmiar 68 jest większy od 74. Normalnie szok, rozumiem jakby to dwie firmy były, a tu jedna i nawet ten sam produkt, tylko kolorem się różnią.
Juana@
Ja mam z ikei do łózka Zuzki... Białe... Tzn juz zrobiło sie szare :/
he he, u mnie takie zmechacone kuleczki są. Ale kolor trzyma to z ikei.
Bursztynek pokoik zapowiada się super
dzastibasti bardzo fajny wózek, moje kolorki
isia kołyska cudna, ja mam własnie podobna dla Julci jeszcze po synku, obsłużyła już kilkoro dzieci, a nadal wyglada super. Tylko ze ja mam z The First Years. Ja byłam mega zadowolona i moje dzieciaczki tez Teraz tez chciałam ja brac do sypialni ale własnie wczoraj zaczeła myśleć żę chyba jednak zostawie ja na dole w salonie, bo nie bede jej tachszyc cały czas gora dol a potrzebuje tam czegoś co ochroni Julcie przed siostrzyczką he heTylko teraz mam problem bo nie wiem co kupic do sypialni dla Małej a czasu do namysłu mam juz niewiele...
dzastibasti bardzo fajny wózek, moje kolorki
isia kołyska cudna, ja mam własnie podobna dla Julci jeszcze po synku, obsłużyła już kilkoro dzieci, a nadal wyglada super. Tylko ze ja mam z The First Years. Ja byłam mega zadowolona i moje dzieciaczki tez Teraz tez chciałam ja brac do sypialni ale własnie wczoraj zaczeła myśleć żę chyba jednak zostawie ja na dole w salonie, bo nie bede jej tachszyc cały czas gora dol a potrzebuje tam czegoś co ochroni Julcie przed siostrzyczką he heTylko teraz mam problem bo nie wiem co kupic do sypialni dla Małej a czasu do namysłu mam juz niewiele...
Hmm no to mnie martwiłaś teraz. Znaczy że mój syn staje się kobietka? :/ on uwielbia się przebierać i przymierzać.Juana, a Twoja Hania tez lubi tak stać i przymierzać ciuchy w sklepie? Bo z Zuzki jakis rok temu zrobiła sie taka mała kobietka.... Ogłada ciuchy, chce isc do przymierzalni i mierzy
reklama