reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Cocosh gdzie takie kulki kupiłaś? Bardzo ładne :)

Wyprawka też wygląda zjawiskowo :D i te wszystkie dodatki :D

Mój dopiero łóżeczko przywiezie jak wróci z urlopu czyli dopiero gdzieś w lutym :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Takie kulki widziałam ostatnio w jysk'u za 20 zł chyba.. ale były barfdziej plastikowe..

Cocosh fajnie to u Ciebie wygląda ale dawaj całość pokoiku Marysi.. co się zmieniło jak doszło tyle drobiazgów.. :)

Cocosh wpadam w kompleksy hehe tez jeszcze duzo mi brakuje mowie o takich kosmetykach dla małej i dla mnie do szpitala.

Ciezko sie zebrac zeby raz a pozadnie to zalatwic. Jeszcze prac nie zaczelam. Bo wszyscy mowia ze za wczesnie a mi sie taki syndrom wicia wlaczyl ze jak nienawidze prasowania tak sobie zelazko kupilam i przebieram nogami kiedy w koncu bede mogla prac. Musze czekac az maz mi szafe zrobi dla dzieci bo nie mam gdzie tego trzymac moj mlody ma hedna szafke swoja a znalezc tam cos to wwszystko wypada a ja bym tak chciala miec wszystko poukładane już ehhh...

hey dziewczyny w BonPrix jest darmowa dostawa do 24stycznia na kodzik BS16 przy zamówieniach powyżej 100zl gdybyscie chciały zamawiać coś dla siebie lub maluszków to polecam :)

Cocosh super wyprawka. Na to prześcieradło i do wózka z tej firmy już ze dwa razy podchody robiłam ale za każdym razem stwierdzałam że drogie jednak.

reklama
Cocosh a ja kompleksow dostaje jak patrze na ta poleczke mietowo z kosmetykami ! Ile tam tego jest ? Ja mam dopiero jedna paczke pampersow i jedno opakowanie husteczek nawilzanych i tyle :( tak sie mialam brac za zakupy jak bede miala wolne a nawet nie wiem co kupic !! :) Musze jakas liste fajna znalezc i wziac sie porzadnie za to :)
Mam takie kulki tez, super sa, najchetnie to powiesilabym w kazdym pomieszczeniu :D

Manka na facebooku dodałam dosyć konkretną wyprawkę :)
Karuzelę też już "zamówiłam" od kogoś z rodziny na prezent, z projektorem i pilotem. I nianię z monitorem oddechu.

Do góry