Lewusek co to za karuzela? My mieliśmy dla Zuzki karuzele z muzyczka i do tego gwiazdki z chicco z rożnymi muzyczkami... Zuzka dalej ma te gwiazdki i czasami przy nich zasypia dlatego jestem pewna, ze nie bedzie chciała dac ich bratu a tu widzę masz 2 w 1
reklama
Lewusek co to za karuzela? My mieliśmy dla Zuzki karuzele z muzyczka i do tego gwiazdki z chicco z rożnymi muzyczkami... Zuzka dalej ma te gwiazdki i czasami przy nich zasypia dlatego jestem pewna, ze nie bedzie chciała dac ich bratu a tu widzę masz 2 w 1
Kkasiaa
Fanka BB :)
Ja ogarniałam ciuszki i mam około 30 par bodow makabra krótki rękaw. Ogolnie mam mase ubrań i większość kupiłam slicznych w SH. Teraz aby cos nowego do szpitala.
A że większość ubranek mam kupionych różowych to mam do oddania za grosze te niebieskie. Tylko ogarne przeprowadzkę i je wam tu pokaze może któraś się skusi.
Zal wywalić
A że większość ubranek mam kupionych różowych to mam do oddania za grosze te niebieskie. Tylko ogarne przeprowadzkę i je wam tu pokaze może któraś się skusi.
Zal wywalić
asieńkakk
Super karuzelka, też chcę taką
Bursztynek90
Fanti- papier nawilzany super sprawa! chusteczek do toalety wrzucac nie mozna a papier tak ja zawsze kupuje queen dla dzieci w biedronce. Super pachnie, cena rewelacja (jak na papiery nawilzane) sa tez "dla doroslych" rumiankowe ale mi sie zapach nie podoba. W rossmannie tez sa z alouette- ujda u nas zawsze "mokry papier" musi byc pupy nie podraznia przy "tarciu" [emoji16][emoji12]
reklama
LilithGoth
Lewusek kupilam.taka sama. Jest super....plus jest taki ze.nie trzeba wstawac i wlanczac muzyki jak.sie skonczy bo jest pilot