reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Lewusek co to za karuzela? My mieliśmy dla Zuzki karuzele z muzyczka i do tego gwiazdki z chicco z rożnymi muzyczkami... Zuzka dalej ma te gwiazdki i czasami przy nich zasypia dlatego jestem pewna, ze nie bedzie chciała dac ich bratu ;) a tu widzę masz 2 w 1 :)

reklama
Lewusek co to za karuzela? My mieliśmy dla Zuzki karuzele z muzyczka i do tego gwiazdki z chicco z rożnymi muzyczkami... Zuzka dalej ma te gwiazdki i czasami przy nich zasypia dlatego jestem pewna, ze nie bedzie chciała dac ich bratu ;) a tu widzę masz 2 w 1 :)

To fisher price .Sa dwa rodzaje .Jedna wyswietla chmurki a ta ktora mamy zamowiona gwiazdki .Muzyczka tez jest :)
Przy kojcu mamy niby z kompletu karuzelke ale jest daremna dlatego wzielismy ta :)

Tu jest opis

Załączniki

• 1453353020530.jpg
    1453353020530.jpg
    111,5 KB · Wyświetleń: 61
Ja ogarniałam ciuszki i mam około 30 par bodow makabra krótki rękaw. Ogolnie mam mase ubrań i większość kupiłam slicznych w SH. Teraz aby cos nowego do szpitala.

A że większość ubranek mam kupionych różowych to mam do oddania za grosze te niebieskie. Tylko ogarne przeprowadzkę i je wam tu pokaze może któraś się skusi.
Zal wywalić

Isia może głupie jest moje pytanie ale co to za papier toaletowy nawilżany? Jeszcze się z takim nie spotkałam. Zazwyczaj mokre chusteczki jak już:/

Ostatnia edycja:
Fanti- papier nawilzany super sprawa! :) chusteczek do toalety wrzucac nie mozna a papier tak:) ja zawsze kupuje queen dla dzieci w biedronce. Super pachnie, cena rewelacja (jak na papiery nawilzane) sa tez "dla doroslych" rumiankowe ale mi sie zapach nie podoba. W rossmannie tez sa z alouette- ujda:) u nas zawsze "mokry papier" musi byc:) pupy nie podraznia przy "tarciu" [emoji16][emoji12]

reklama
Do góry