reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ok w końcu porobiłam kilka fotek.
Za waszym przykładem zdjęcie szafy - przy Was to u mnie bida z nędzą ale nie chce kupować na razie nic bo zobaczę co mi podpasuję z tego co mam.
Kombinezonik taki lżejszy na wyjście kupiłam 62 ale on jest ze smyka ( - 50% :D ) więc takie 56 z hm. Stwierdziłam, że powinno być już cieplej wtedy a do tego pod spód pajacyk czapeczka i kocyk. Pod drzwi szpitala samochód podjechać może a w domu wysiada się w garażu już więc nie ma sensu czegoś grubaśnego.
Zrobiłam też fotę mojej "komódki" z pierdółkami.

2016-01-21 15.22.50.jpg 2016-01-21 15.23.39.jpg 2016-01-21 15.23.56.jpg 2016-01-21 15.25.08.jpg

Zamówiłam też grubszą kołderkę z podusią płaską:
bed_1.jpg
i poduchę do karmienia
pnm_91.jpg
tu jest opis:
http://wronek.pl/poduszka-do-karmienia-i-nie-tylko/ ( fajny blog polecam)

a i kule świecące:

granitowe3.jpg

Maka masz chyba podobne? :)

No i tak się powoli zbiera.
Musze jakiś dywanik wychaczyć jeszcze tylko czekam na resztę mebelków ale koleś twierdzi że będą do końca miesiąca.

Juana fajowy bujaczek :)

Manka komleksów dostaje jak oglądam tą Twoją szafę :)

Załączniki

• 2016-01-21 15.22.50.jpg
    2016-01-21 15.22.50.jpg
    516,4 KB · Wyświetleń: 119
  • 2016-01-21 15.23.39.jpg
    2016-01-21 15.23.39.jpg
    376,9 KB · Wyświetleń: 124
  • 2016-01-21 15.23.56.jpg
    2016-01-21 15.23.56.jpg
    429,8 KB · Wyświetleń: 131
  • 2016-01-21 15.25.08.jpg
    2016-01-21 15.25.08.jpg
    471 KB · Wyświetleń: 125
  • bed_1.jpg
    bed_1.jpg
    487 KB · Wyświetleń: 133
  • pnm_91.jpg
    pnm_91.jpg
    397,7 KB · Wyświetleń: 128
  • granitowe3.jpg
    granitowe3.jpg
    129,2 KB · Wyświetleń: 125
aaa dziewczyny, które pierwszy raz coś kupowały aptece gemini - uważnie czytajcie maila od nich z zamówieniem. Na samym końcu jest drobnym drukiem napisane, że tzreba kliknąć w link i potwierdzić zamówienie. :D Tym sposobem moje opłacone zamówienie akceptnełam przypadkiem po 5 dniach i dzisiaj w końcuuu przyszło :)

Cocosh a ja kompleksow dostaje jak patrze na ta poleczke mietowo z kosmetykami ! Ile tam tego jest ? Ja mam dopiero jedna paczke pampersow i jedno opakowanie husteczek nawilzanych i tyle :( tak sie mialam brac za zakupy jak bede miala wolne a nawet nie wiem co kupic !! :) Musze jakas liste fajna znalezc i wziac sie porzadnie za to :)
Mam takie kulki tez, super sa, najchetnie to powiesilabym w kazdym pomieszczeniu :D

Jeny.. dziewczyny.. jak tak patrze na te wszystkie cudeńka ktore macie już przygotowane to stwierdzam, ze jestem calkowicie nieprzygotowana na przyjscie drugiego synka:/ czas sie ogarnac..

Ale juz przynajmniej odzyskalam lozeczko-Kubus od dwoch dni spi w swoim duzym lozku:) wiec lozeczko juz czeka na Olka;D

Cocosh gdzie zamawialas kolderke i podusie? Bo na zdjeciu maja cudowne przescieradlo:) ciekawe czy maja je w sprzedazy:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cocosh a ja kompleksow dostaje jak patrze na ta poleczke mietowo z kosmetykami ! Ile tam tego jest ? Ja mam dopiero jedna paczke pampersow i jedno opakowanie husteczek nawilzanych i tyle :( tak sie mialam brac za zakupy jak bede miala wolne a nawet nie wiem co kupic !! :) Musze jakas liste fajna znalezc i wziac sie porzadnie za to :)
Mam takie kulki tez, super sa, najchetnie to powiesilabym w kazdym pomieszczeniu :D

Muszę już wszystko mieć bo później nie wiem czy będę mieć kiedy do sklepu jechać :) także ja to otwieram listy wyprawkowe gdzie tylko znajdę na necie i odhaczam. :)

Kurcze, Cocosh, i po co ja pytalam o to przescieradlo.. teraz mi sie dodatkowo spodobaly jeszcze przescieradelka do wozka;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry