reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja wole się wstrzymać z kupnem do porodu bo nakupie a okaże się ze mleka nie będzie... i szkoda kasy [emoji14] a w szpitalu jak coś TO jakoś dam sobie radę bez mam jeden taki miekki zwykły a najwyżej jak wyjdę ze.szpitala podjade do.sklepu i kupię [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Ja mam gdzieś, rzuciłam palenie jak się o ciąży dowiedziałam, mój też miał rzucić, ale jak się dowiedzieliśmy o rączce to dalej zaczął. Więc skoro on ma na fajki to ja będę kupować to co potrzebuję dla dziecka i dla mnie, może w końcu jemu na fajki zabraknie. Już mnie tak w**rwia za przeproszeniem, jęczy że pieniędzy nie mamy ale na fajki codziennie ma... A mi ciężej przez to bo wszyscy wkoło palą, znajomi co przychodzą (teściowie też a u nich mieszkamy, tylko na strychu) ja też mam chwile załamania przez tą sytuację z rączką, nie palę, ale nie ukrywam, że byłoby mi jeszcze łatwiej gdyby był ze mną solidarny i też nie palił. Jego argument to tylko "ja w ciąży nie jestem":/ chyba się jakaś marudna robię czy coś...
Ostatnia edycja:
asieńkakk
Nie wygwiazdkowało, więc sama zrobiłam cenzurę bo jeszcze mnie z forum wyrzucą...
asieńkakk
Manka jeszcze się nie przestawiłaś z godzin pracy? ciężko będzie chyba, a Twój jeszcze na nocki?
asieńkakk
No tak, jeszcze jego rytmem będziesz żyła pewnie a później jak będziemy miały już nasze maluszki to oczy na zapałki! każda chwila snu będzie cenna. tfu tfu oby nie
kamilaasami
Sarna śliczny ten bujaczek
reklama
KubusiowaMama
Sarna swietny bujaczek!
Asienkakk gratuluje rzucenia papierosów!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Asienkakk gratuluje rzucenia papierosów!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka