reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Juana wlasnie o tym. Jak pierwszy raz zapiszesz sie do newslettera. Ja juz zapisalam wszystkich z rodziny :-D i kilka rzeczy kupilam z rabatem:) w sumie to ostatnio nic nie kupuje bez tego...;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja nawet nie liczyłam ile mam tych bodow [emoji14] Ale mam rozm. Od 56-68 w komodzie i długi i krótki rękaw :) policze i napiszę [emoji14]
Ja nie mam jeszcze ani jednego do karmienia... wogole stanelam na wyprawce :/ mój chrzesny malej ma dac wcześniej kase to z tego chciałam resztę rzeczy kupić a listę mam jeszcze spora :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No ja tez stanikow do karmienia nie mam. Nie wiem jaki rozmiar wziac, bo kurde te piersi jeszcze urosną,ale chyba wezme rozmiar wiekszy niz teraz.

Kamila ja też już na wszystkie skrzynki które mam się porejestrowałam :)

Volka właśnie też nad rozmiarem się zastanawiam, chcę kupić na początek ze 2 a potem ew. dokupić. Chyba też wezmę miseczkę o rozmiar większą niż teraz, najwyżej wkładkami wypcham ;) I tak mam zamiar na razie miękkie kupić to chyba nie będzie dużej różnicy.

Cześć dziewczyny! :)
Mam do Was ogromną prośbę. Robię projekt związany z wprowadzeniem nowej marki odzieżowej na polski rynek. Stworzyłam krótką ankietę na temat zakupu ubranek dla dzieci. Będę Wam bardzo wdzięczna za poświęcenie minutki i odpowiedzenie na 9 krótkich pytań.

Poniżej załączam link i z góry dziękuje za poświęcony czas:

https://www.surveymonkey.com/r/H6X36QG

no wlasnie, to tez fakt,ale zważając na to,ze ja juz mialam w pierwszej dobie mleko to mąż by musial sam leciec i kupowac jakbym byla w szpitalu

reklama
Do góry