reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Dla mnie ten zestaw jest naciągany. Jasiek do czego i komu? Do wózka cała pościel hmm naciągane bo są komplety do wózka w całości Ale bez poszewek. Przybornik już pisałam wolę komode. I baldachim- jak kto woli dla mnie zbieracz kurzu.

Asieńkakk ja niedoświadczona mama, ale od wielu koleżanek słyszałam, że kupiły takie komplety i części z tych rzeczy okazało się w praktyce nie użyły.

Fanti ja właśnie od razu baldachimowi powiedziałam nie, ale ostatnio gadałam z koleżanką, która urodziła córeczkę w czerwcu i powiedziała, że baldachim u niej to podstawa, bo ochraniała nim małą przed owadami i komarami.

Ale musiała mieć osobną moskitiere zakładaną na balachim to raz a dwa u mnie w domu chroni się wszystkich domowników przed komarami. Na lato mam moskitiery w oknach i dom jest czysty od wszystkiego co latające.

Nawet nie wiem co miała do tego, bo jakoś tak czy tak mnie to nie przekonuje do baldachimu :p A napisałam, żeby pokazać, że to jak pisałaś "jak kto woli" :D

A któraś z Was zakrywała łóżeczko moskitierą ? Ostatnio gdzieś jakieś zdjęcie widziałam i jakoś tak dziwnie mi się je oglądało :p

Nawet nie wiem co miała do tego, bo jakoś tak czy tak mnie to nie przekonuje do baldachimu :p A napisałam, żeby pokazać, że to jak pisałaś "jak kto woli" :D

A któraś z Was zakrywała łóżeczko moskitierą ? Ostatnio gdzieś jakieś zdjęcie widziałam i jakoś tak dziwnie mi się je oglądało :p
Ja nie zakrywałam moskitiery mamy zamontowane w oknach na stałe.

reklama
Do góry