reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Nie znam sie jesli chodzi o jakosc ale wygladaja te zestawy uroczo i cena zacjecajaca [emoji6]
Dla mnie ten zestaw jest naciągany. Jasiek do czego i komu? Do wózka cała pościel hmm naciągane bo są komplety do wózka w całości Ale bez poszewek. Przybornik już pisałam wolę komode. I baldachim- jak kto woli dla mnie zbieracz kurzu.
asieńkakk
Dzięki za opinie zobaczymy co Mamucha napisze jak obejrzy jeszcze
dzastibasti
Asieńkakk ja niedoświadczona mama, ale od wielu koleżanek słyszałam, że kupiły takie komplety i części z tych rzeczy okazało się w praktyce nie użyły.
Fanti ja właśnie od razu baldachimowi powiedziałam nie, ale ostatnio gadałam z koleżanką, która urodziła córeczkę w czerwcu i powiedziała, że baldachim u niej to podstawa, bo ochraniała nim małą przed owadami i komarami.
Fanti ja właśnie od razu baldachimowi powiedziałam nie, ale ostatnio gadałam z koleżanką, która urodziła córeczkę w czerwcu i powiedziała, że baldachim u niej to podstawa, bo ochraniała nim małą przed owadami i komarami.
Ale musiała mieć osobną moskitiere zakładaną na balachim to raz a dwa u mnie w domu chroni się wszystkich domowników przed komarami. Na lato mam moskitiery w oknach i dom jest czysty od wszystkiego co latające.
dzastibasti
Nawet nie wiem co miała do tego, bo jakoś tak czy tak mnie to nie przekonuje do baldachimu A napisałam, żeby pokazać, że to jak pisałaś "jak kto woli"
A któraś z Was zakrywała łóżeczko moskitierą ? Ostatnio gdzieś jakieś zdjęcie widziałam i jakoś tak dziwnie mi się je oglądało
A któraś z Was zakrywała łóżeczko moskitierą ? Ostatnio gdzieś jakieś zdjęcie widziałam i jakoś tak dziwnie mi się je oglądało
misssoni
Ja nie zakrywałam moskitiery mamy zamontowane w oknach na stałe.Nawet nie wiem co miała do tego, bo jakoś tak czy tak mnie to nie przekonuje do baldachimu A napisałam, żeby pokazać, że to jak pisałaś "jak kto woli"
reklama
Dziewczyny, co sądzicie o takiej poduszce-klinie do dziecięcego łóżeczka?
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5338163949
Zastanawiam sie jak taka poduszkę oceniają fizjoterapeuci, jak wpływa na rozwój takiego maleńkiego dziecięcego kręgosłupa. Bo z mojej perspektywy wydaje sie być calkiem rozsądna jesli dziecko ulewa po posiłku i moze sie zakrztusić.
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5338163949
Zastanawiam sie jak taka poduszkę oceniają fizjoterapeuci, jak wpływa na rozwój takiego maleńkiego dziecięcego kręgosłupa. Bo z mojej perspektywy wydaje sie być calkiem rozsądna jesli dziecko ulewa po posiłku i moze sie zakrztusić.