reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Fotelik to Caretero Scope. Kupowany po omacku-wtedy nie mialam zielonego pojecia na co zwracac uwage przy wyborze fotelika. Kupilam taki, ktory byl w osiagalnym dla nas przedziale cenowym i ten, w ktorym Kuba byl jak najbardziej 'schowany';) i nie zaluje bo do tej pory jestem strasznie zadowolona. Idealnie pasuje nam do auta i ma pasy tak wasko przy szyjce, ze Kuba nie ma mozliwosci ich sciagnac podczas jazdy.

A kojec kupowalam tu w Norwegii, cos podobnego jak w aukcji z tym, ze nasz ma 3 pozycje ustawienia wysokosci.
http://allegro.pl/kojec-ii-klups-drewniany-z-kolkami-100x96-cm-sosna-i5721268154.html

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
uploadfromtaptalk1451979251670.jpg

Dokladnie tak wyglada ten nasz kojec :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1451979251670.jpg
    uploadfromtaptalk1451979251670.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 287
Fotelik do rozważenia na później troszkę :) na razie mamy wózek tako mohican i fotelik jest od niego także na początek wystarczy, ale na później już trzeba coś pomyśleć. A ten sensowny, że i przodem i tyłem montowany, rozkładany i cena nie zabija...

Dzięki KubusiowaMama :) Muszę pokazać M ten kojec. Skoro jest regulowany na wysokość to super się będzie nadawał na poczatek na dół domu...
Chociaż tak się napalilam na tą kolyske, że masakra hihi

Isia ja będę kupować podobne łóżeczko. Ja potrzebuję, ponieważ planuję pojechać na trochę do teściów i potrzebuję coś składanego i małego :)

Fajny taki kojec z regulacją :)

My mamy po córce fotelik recaro i też byliśmy przy córce zadowoleni.

Kutronka! Zakupy rewelka! Gdzie bylas? :)

Co fo fotelikow to recaro bezapelacyjnie najlepszy. Ale wydatek tez nie maly- w tej kwestii nie patrze na to- dla mnie bezpieczenstwo to podstawa!:)

Bursztynek, w smyku i w C&A. Zaczęły się przeceny, wiec idzie upolować coś taniego i fajnego :)
Tego śpiworka nie planowałam kupić, ale jak zobaczyłam ze kosztuje niecałe 40 zł to aż żal było nie wziąć.. :D

Isia my kupilismy 100x100. W sklepie byly jeszcze 80x80 i wlasnie 100×75 i wydawaly mi sie za male.
W domu mam juz taki turystyczny składany kojec 100x100 i moim zdaniem jest idealny, zwlaszcza jak pozniej dziecko sie w nim bawi :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Kurcze muszę przeszukać dokładniej allegro bo z regulowana wysokością znalazłam tylko te na 75... a też wydawały mi się małe :(

Do góry