reklama
natasza myślę nad tą waznienką, mam taką na 100 cm ale brak stojaka bo sprzedałam -_- powodzenia w prasowaniu hahahaahha
Renatka ja dady nie kupuje , dla malucha wole sprawdzony pampers a dade może kiedyś, chociaz przy synu się nie spradwzała nigdy, zkażdą pieluche przesikiwał..
magda super :-) dużo masz już :-)
zgadzam się co do herbatek , że to syf, lepiej zaparzyć zwykłą a najlepsza sama woda
Renatka ja dady nie kupuje , dla malucha wole sprawdzony pampers a dade może kiedyś, chociaz przy synu się nie spradwzała nigdy, zkażdą pieluche przesikiwał..
magda super :-) dużo masz już :-)
zgadzam się co do herbatek , że to syf, lepiej zaparzyć zwykłą a najlepsza sama woda
Ja tez musze tetry kolorowe zamówić, lubie te Bobas Śliczne pieluszki tetrowe drukowane 5szt BOBAS HIT (5030761958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. chyba w Smyku mozna kupic. Flanelowych nie kupowałam. Wlasnie jak sie ich używa? Tzn po co
Moja córcia tez tylko na wodzie chowana. Nie chciałam jej przyzwyczajać ani do herbat ani soczków. Kolek raczej nie miala a jak sie zdarzyło, toSabSimplex jfk dawałam.
Natasza jest nasza przodowniczka ciuszkowa!
Ogolnie widzę, ze juz wszystkie sie szykują powoli, dobrze
Ja do wanny chyba nic nie dawałam..corcie pod pachę trzymałam i juz.
Moja córcia tez tylko na wodzie chowana. Nie chciałam jej przyzwyczajać ani do herbat ani soczków. Kolek raczej nie miala a jak sie zdarzyło, toSabSimplex jfk dawałam.
Natasza jest nasza przodowniczka ciuszkowa!
Ogolnie widzę, ze juz wszystkie sie szykują powoli, dobrze
Ja do wanny chyba nic nie dawałam..corcie pod pachę trzymałam i juz.
reklama
a ja kupuje 20 tetrowych białych o tej grubszej gramaturze ( 150 ) + może z 2 flanelowe bo miałam poprzednio i się nie przydawały do niczego
Lei mój syn to sok, dasz mu litr wychleje, dasz mu dwa wychleje dramat jakiś, od niedawna sam o wode prosi ale co było z nim to ja wiem tylko.-_-
Lei mój syn to sok, dasz mu litr wychleje, dasz mu dwa wychleje dramat jakiś, od niedawna sam o wode prosi ale co było z nim to ja wiem tylko.-_-