reklama
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Natasza a ja myślałam, że mam dużo ubranek ale przy Tobie nie mam szans
Wanienka bardzo ładna. Ja wanienke mam po starszym smyku tylko obrazki juz się starły
Wanienka bardzo ładna. Ja wanienke mam po starszym smyku tylko obrazki juz się starły
magdalenaanna29
Aylin ja mam 4 pieluchy tetrowe zamówione (do tego mam 7szt. takich malutkich fajnych sciereczek po marcinie) i czekam na przesyłkę z allegro właśnie z pieluchami, butelkami i smoczkami. Butelki wzięłam tommie teepiee 150ml i 250ml i smoczki tej samej firmy. Butelki TT fajnie w ręce leżą i myślę że małemu też przypasują. Pierwszy miał butelki lovi i były fajne, ale teraz chciałam inne i młody będzie od początku z takich pił. Mleczko oczywiście z cycka a z butli herbata.
Renatka1982
natasza, pokaźna kolekcja !!! łał !!!
ja mam większość rzeczy jeszcze w garażu, bo się tutaj dopiero rozpakowuję tak, mieszkam tu od listopada a do tej pory mam niektóre rzeczy w workach :/ co mi przeszkadza to idzie do garażu, potem po worku przynoszę i segreguję
Część rzeczy dla małego już uprałam i poskładałam do szafeczki, jak patrzę na te mini skarpeteczki i czapusie to się wzruszam normalnie
Wanienkę i nocniczek ( ) kupiłam też w Ikei, komplecik
Ale na razie dopóki dzidziuś nie będzie siedział to raczej będzie korzystał z Mai wanny tej różowej, sporej.
Bo ta z Ikei sporo mniejsza jest.
Do tego muszę kupić takie gąbki - wkłady do wanienki, od razu z 5 sztuk, bo to szybko się brudzi (zarazki zbiera).
Wózek już mam, nosidełko, huśtawkę hybrydową, łóżeczko
Ogólnie jeszcze tylko kosmetyki / chemia do szpitala potrzebna i można iść rodzić
ja mam większość rzeczy jeszcze w garażu, bo się tutaj dopiero rozpakowuję tak, mieszkam tu od listopada a do tej pory mam niektóre rzeczy w workach :/ co mi przeszkadza to idzie do garażu, potem po worku przynoszę i segreguję
Część rzeczy dla małego już uprałam i poskładałam do szafeczki, jak patrzę na te mini skarpeteczki i czapusie to się wzruszam normalnie
Wanienkę i nocniczek ( ) kupiłam też w Ikei, komplecik
Ale na razie dopóki dzidziuś nie będzie siedział to raczej będzie korzystał z Mai wanny tej różowej, sporej.
Bo ta z Ikei sporo mniejsza jest.
Do tego muszę kupić takie gąbki - wkłady do wanienki, od razu z 5 sztuk, bo to szybko się brudzi (zarazki zbiera).
Wózek już mam, nosidełko, huśtawkę hybrydową, łóżeczko
Ogólnie jeszcze tylko kosmetyki / chemia do szpitala potrzebna i można iść rodzić
Ostatnia edycja:
magdalenaanna29
Renatka ja tej gąbki nie używałam. Przeszkadzała mi. Wolałam jednak bez.
Magda - hmmm a po co herbatka niemowlakowi?
Aylin ja teraz nie będę mu herbatki podawać, tylko za jakiś tam czas. Butelki kupiłam za jedną drogą i przesyłką
Co do kąpieli to zamiast gąbki położna radziła włożyć pieluchę tetrową na spód wanienki. Ja używałam tylko kilka pierwszych kąpieli a później już bez niczego.
reklama