reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Wczoraj oglądałam wózki Mutsy i Evo to najlżejszy model z tej firmy! Jest jeszcze nowy model Igo, ale troszkę cięższy. Ja jestem zachwycona Evo. Wczesnej miałam Xlander XQ 3in1 i to był w porównaniu do Evo bardzo ciężki wózek! Evo ma piękną i dość dużą gondolę, no i jest przede wszystkim lekki! Koła piankowe, ale to mi wogóle nie przeszkada! Mam tylko nadzieje, że cena tych wózków chociaż troszkę spadnie do przyszłego roku ;)

reklama
Mutsy Evo ImageUploadedByForum BabyBoom1411721019.914186.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411721019.914186.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411721019.914186.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 60
Z tego co się orientowalam (poprawcie mnie, jeśli się mylę), to piankowe koła bardziej telepia wózkiem na terenach nierównych i bardziej te nierówności wybierają. Pompowane są cięższe, ale bardziej uniwersalne bo nadają się i do miasta i za miasto.

Szaj tak, to prawda
ja musze wybrać pompowane bo mam dziury, chodniki krzywe, krawężniki, musi wozek dobrze podbijać i tyle, chociaż jeździłam 2 lata inglesina spacerówką z małymi kołami i nic się nie starło - kwestia firmy i jakości tej pianki. dla porównania koleżanka kupiła espiro magic i po 4 mc koła były zdarte...

u nas na osiedlu też juz jeżdzą stokke i nie przemawia to do mnie, spacerowkę muszę miec rozkładaną na płasko

te mutsy sa śliczne ale cena!! używki strasznie drogie...

reklama
Do góry