Wczoraj oglądałam wózki Mutsy i Evo to najlżejszy model z tej firmy! Jest jeszcze nowy model Igo, ale troszkę cięższy. Ja jestem zachwycona Evo. Wczesnej miałam Xlander XQ 3in1 i to był w porównaniu do Evo bardzo ciężki wózek! Evo ma piękną i dość dużą gondolę, no i jest przede wszystkim lekki! Koła piankowe, ale to mi wogóle nie przeszkada! Mam tylko nadzieje, że cena tych wózków chociaż troszkę spadnie do przyszłego roku
reklama
A
Ann90
Gość
Piankowe a pompowane koła? Dziewczyny jaka to różnica? Piankowe się ścierają, szybko niszczą ?
Z tego co się orientowalam (poprawcie mnie, jeśli się mylę), to piankowe koła bardziej telepia wózkiem na terenach nierównych i bardziej te nierówności wybierają. Pompowane są cięższe, ale bardziej uniwersalne bo nadają się i do miasta i za miasto.
Szaj tak, to prawda
ja musze wybrać pompowane bo mam dziury, chodniki krzywe, krawężniki, musi wozek dobrze podbijać i tyle, chociaż jeździłam 2 lata inglesina spacerówką z małymi kołami i nic się nie starło - kwestia firmy i jakości tej pianki. dla porównania koleżanka kupiła espiro magic i po 4 mc koła były zdarte...
u nas na osiedlu też juz jeżdzą stokke i nie przemawia to do mnie, spacerowkę muszę miec rozkładaną na płasko
te mutsy sa śliczne ale cena!! używki strasznie drogie...
ja musze wybrać pompowane bo mam dziury, chodniki krzywe, krawężniki, musi wozek dobrze podbijać i tyle, chociaż jeździłam 2 lata inglesina spacerówką z małymi kołami i nic się nie starło - kwestia firmy i jakości tej pianki. dla porównania koleżanka kupiła espiro magic i po 4 mc koła były zdarte...
u nas na osiedlu też juz jeżdzą stokke i nie przemawia to do mnie, spacerowkę muszę miec rozkładaną na płasko
te mutsy sa śliczne ale cena!! używki strasznie drogie...
reklama
Mutsy Igo ma do wyboru pompowane lub piankowe koła Spacerówka składa sie do małych rozmiarów. igo | Mutsy