reklama
Anemonne
Fanka BB :)
Który kolor jest według Was fajniejszy?
1. Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci
2. Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci
1. Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci
2. Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci
Vesunna ja odkupuje od koleżanki też ten laktator medeli mini electric za 100zł i z 14miesięczna gwarancją
No właśnie ;/ To jest koleżanka z pracy mojej mamy. I wcześniej miała oddać ubranka i odsprzedać tanio różne sprzęty. Ale i przy ubrankach się zawiodłam, bo jak mama się z grzeczności zapytała to ile za ubranka to powiedziała że może 5 zł za sztukę. A większość z nich jednak podniszczona była, to jak w lumpeksie za 3 zł za sztukę kupię w lepszym stanie i takie co mi się bardziej podobają. Takie jak ona dała to bym za darmo oddała swoim znajomym. Rozumiem jakby miała niezniszczone, dobrych marek to że chciałaby jakieś pieniążki za to. Koniec końców dałyśmy 50 zł za taką siateczkę ubrań. Policzyłam 69 zł za kg jak u mnie w lumpeksie.
I to samo z tym laktatorem, myślałam, że też za 100 zł będzie chciała sprzedać po znajomości. Ale tak to jest - od 3 lat tego nie używała, leżało w szafce, a jak pomyślała o kasie to już nie ma sentymentów hehe I mi nawet już nie chodzi o pieniądze tylko o podejście, bo sama narzekała, że tylko miejsce jej to zajmuje w domu.
Moja koleżanka za darmo mi oddała, ale jak do niej jechałam po ubranka to oczywiście nie z pustymi rękami - miałam prezent dla niej, dla jej córeczki i dla nienarodzonego synka.
Vesunna ja bym nie miała sentymentów ani skrupułów tylko bym powiedziała nie dziękuję !! Jak się dostaje za darmo to się nie narzeka tylko dziękuję ale jak ty masz zapłacić za coś co np Ci się nie podoba albo jest podniszczone to bez sensu skoro lepsze kupisz w lumpku za mniejsze pieniądze i na dodatek to co będzie Ci się podobać a za stary laktator dac tyle kasy i jeszcze słyszysz że jej przeszkadza w szafce to przesada !! Niech się pałuje i sprzedaje na allegro jak taka chytra! A ty nie niej sentymentów
reklama