reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Fajny lezaczek Myla i widze automatyczny chyba?

Moj m przytargal pare rzeczy w niedziele od kogos ale stare i poniszczone troche, wozyk ale tylko spacerowka z podwujnymi kolkami ktore mi sie nie podobaja, pozatym ciezko strasznie sie sklada i rozklada i w ogole ciezki, siodelko do auta fajne ale to jak bedzie wiekrza, lozeczko ale duze troche i tez cos tam troche ulamane ale na sile by bylo, krzeselko do karmienia rozerwane troche i chodzik, suma sumarum nic ciekawego.
A to pare zeczy co dostalismy od sasiadki tesciowej
101_1488.jpg101_1487.jpg101_1486.jpg101_1485.jpg

Załączniki

• 101_1488.jpg
    101_1488.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 101_1487.jpg
    101_1487.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 101_1486.jpg
    101_1486.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 101_1485.jpg
    101_1485.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Anemonne no jak np. Siedzisz w innym pomieszczeniu niż lozeczko to mala do lezaczka. Mi Ksawery cale dnie w lezaczku spędzał. Ostatnio tak sobie wlasnie myslalam ze lozeczko będzie w sypialni a jak będę sieziec w salonie to gdzie mała no i pojawiła się myśl ze zapomnialam o lezaczku ;)

Kuklaki szkoda ze taka lipa. Zawsze by cos odeszło :/
Nie mam pojęcia czy automatyczny. Nie umiem tez go znaleźć gdzieś w necie żeby opis przeczytac

Natasza no ,najlepsze to ze zawsze mowilam ze jak będę miała córkę kiedyś to nie będzie miała nic różowego bo nie Lubie tego koloru i Nie czaje jak ludzie mogą wszystko różowe kupować

Ostatnia edycja:
Kuklaki, ciuszki fajne :-) a reszta, hmm... moze uda sie coś wykorzystać, a jak nie to oddajcie z powrotem, bo szkoda, żeby Wam mieszkanie zagracało.

Myla, lezaczek fajny :-) a od którego miesiaca dziecko może w leżaczku? sa jakieś ograniczenia na dobę, tak jak przy fotelikach?

No troche lipa ale jeszcze ma szef mojego cos tam dac.

Mi sie wydaje ze automatyczny bo tam jakies przyciski widac:tak:

A jaki materac do lozeczka kupujecie, co myslicie o tych na allegro typu gryka, kokos pianka?

Te przyciski w leżaczku to pewnie wibracja i ewentualnie melodia :)

Ja kupiłam gryka kokos i pianka :) i zadowolona jestem dostałam do tego poduszkę klin
Kuklaki kijowo że tyle rzeczy dostałaś i zniszczone

Materacyk ja mam sam kokos. Grykę pani ze sklepu niemowlęcego odradzila ze niby lubi pod wpływem wilgoci zakwitnąć. I nam taki zwykly za chyba 50 zl. Nie opłacało sie na,allegro kupowac

reklama
Do góry