reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Natasza... Weź ty juz przestan kupować!!!!! Przypominał ze zaczyn braknac miejsca w szafie! Śliczny tygrysek
kifsi
Ja bym chciała taka hustaweczke ale to cholerstwo drogie :/
mi też się te drogie cholerstwa podobają , ale właśnie zajmują mega dużo przestrzeni :-) zawsze można poszukać używanej np. Huśtawka Leżaczek-Bujaczek Fisher Price Rainforest (4988124162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo czyms nieco podobnym LEŻACZEK BUJACZEK HUŚTAWKA KinderKraft EASY SWING (4964071242) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. np. :-)
ja osobiście zastanawiam sie nad takim leżaczkiem Leżaczek Bujaczek Łóżeczko TINY LOVE 3w1 LIMITED (4967693956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. idealny do salonu byłby i nie zajmuje tyle miejsca co kołyska i wystarczy chyba na dłużej niż kosz mojżesza :-) teraz tylko małża przekonać bo on wiecznie uważa ,że przecież wszystko mamy :-(
a tak w ogóle to zazdrosze wam tych różowych cudności
natasza - zebra cudna
Ostatnia edycja:
kifsi
wszystko zależy jakie nasze syny będą duże :-)
sprawdzałam z ciekawości długość koszów mojżesza ( ze względów na gabaryty kołyska u mnie odpada) i zazwyczaj długość materacyka to 75 cm , owszem wystarczy na dłużej , ale ma tylko funkcje spanie i leżakowanie , a taki leżaczek potem może jeszcze posłużyć ( nasz stary leżaczek służył nam do 6 miesięcy, był różowy i żadnych funkcji extra nie posiadał ) :-) a i dla mnie ma jeszcze jeden plus zapinanie dziecka do siedziska i tym sposobem znalazłam sobie argumenty do negocjacji z małżonkiem
kuklaki - rampersiki najlepsze na lato
sprawdzałam z ciekawości długość koszów mojżesza ( ze względów na gabaryty kołyska u mnie odpada) i zazwyczaj długość materacyka to 75 cm , owszem wystarczy na dłużej , ale ma tylko funkcje spanie i leżakowanie , a taki leżaczek potem może jeszcze posłużyć ( nasz stary leżaczek służył nam do 6 miesięcy, był różowy i żadnych funkcji extra nie posiadał ) :-) a i dla mnie ma jeszcze jeden plus zapinanie dziecka do siedziska i tym sposobem znalazłam sobie argumenty do negocjacji z małżonkiem
kuklaki - rampersiki najlepsze na lato
reklama
Mój kolega ma ten bujaczek tiny love dla swojej córy i jest bardzo zadowolony
Dziewczyny a kupujecie laktatory? Mi chciałą koleżanka odsprzedać medeli mini eletric za 150 zł ale sie zastanawiam czy brać ;/ bo jeżeli nie będzie potrzebny to bez sensu kase teraz wydawać, są inne wydatki. Ale jak się okaże potrzebny to potem pewnie nowy kupimy bo pewnie "na już" będzie potrzebny ;/
Dziewczyny a kupujecie laktatory? Mi chciałą koleżanka odsprzedać medeli mini eletric za 150 zł ale sie zastanawiam czy brać ;/ bo jeżeli nie będzie potrzebny to bez sensu kase teraz wydawać, są inne wydatki. Ale jak się okaże potrzebny to potem pewnie nowy kupimy bo pewnie "na już" będzie potrzebny ;/