reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

naoglądałam się waszych cudności zakupowych i teraz sama na allegro siedzę i oglądam :-D puki co się jeszcze powstrzymuje , ale już małżonowi powiedziałam ,ża nadszedł czas na zniesienie worów z ciuchami po młodym :-) poprzebieramy co mamy i nie oszukuje się na pewno coś dokupię :-):-D

reklama
Milia no to chyba ze taki nakaz w szpitalu. A fajnie że w salach są łazienki niestety u mnie takiego luksusu nie ma. Sale 3 osobowe i łazienka na korytarzu tyle ze czyściutko. Może uda mi się wykupić sale 1osobowa byłoby super. Niestety przy Antku była zajęta :-(

Kifsi udanego szaleństwa zakupowego ;-)

Margo musi być wszystko dobrze !! Nie ma innej opcji !!:) no ja ubranka mam łóżeczko dziś przywieźliśmy a reszta musi poczekać przez przymusowy nakaz leżenia. Ja wolę mieć wszystko trochę szybciej aby w razie wcześniejszego porodu nie być w czarnej d... :)

Margo będzie super dobrze!!!

Aylin ja nie wiem jak możnaby było ne wyprać :sorry2::rofl2: ja nawet będe prała obicie z fotelika i wózka bo mam używany

u mnie tylko siatkowe majtki wchodza w gre, innych nie pozwola a i tak slyszalam najczesciej "po co Wam te majtki sciagac i wietrzyc !!!"

Natasza cofnelam sie w postach do twojej szafy bo nie wchodzilam dawno na ten watek , zamurowalo mnie ;) ja mam wszystko po starszym do tego teraz tez juz dokupilam co nie co ciuszkow i wszyscy mi mowia ze tez szaleje z zakupami . No ale jak mi zajmie to 2 polki to bedzie dobrze , o ile znajde na te rzeczy miejsce ;)

Ostatnia edycja:
U mnie tez tylko siatkowe. Ale ja to mam w nosie, dwa dni mogę się przemeczyc. Jade tam rodzić i uciekam :D nie licze na luksusy a profesjonalna obsługę. Ale o szpitalu gdzie chce rodzić są super opinię :) fakt że lokalowo bez luksosow ale kobiety które tam rodzą nie są trzymane 24h w bólu tylko lekarze podejmują szybkie decyzje o cc jak nie ma postępu ^^

Ta cebuszke (ceba baby ) sobie zarezerwowalam 160cm ma,chciałam taka duża żeby użyć ja jeszcze do spania w ciąży. Babeczka pisze ze stan jest idealny , ja tak patrzę i niewiem czy mi się wydaje czy ona jest taka pustawa w środku? Babka pisze ze jest normalna,nie jest wypchana bo by się nie zginala. Jak myślicie? Macie jakieś doświadczenia ?

Załączniki

• 1420844070104.jpg
    1420844070104.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 54
Myla wydaje mi się że tak jak widziałam w sklepach to one takie właśnie są. nie są mocno wypchane bo trudno by się dopasowywały do żądanej pozycji

reklama
Do góry