reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Tak Natasza dziewczyny maja rację...do specjalisty póki nie jest za późno, jeszcze nie zbankrutowaliscie !:p ja tez myslalam że mam dużo ciuszkow ale jednak dochodze do wniosku ze mam malo bądź tyle ile potrzeba :D ciekawa jestem co Aylin na to powie jak zobaczy ta fotke...:D

reklama
Oj to tylko tak wygląda :) tam są kocyki pieluchy ręczniki i dlatego tyle tego :) wyprawkę już mam jeszcze tylko pościel :)
Te dziewczyny co maja starsze dzieci i trzymały wszystko nie mają na pewno mniej :)
Ja sporo dostawałan i chomikowałam nie które nawet 8 lat !!:) ja byłam kiedyś opiekunka a mama moja już 15lat i czasem ludzie się pozbywają fajnych rzeczy więc ja korzystałam :) a że sporo kupiłam nie ukrywam :p ale tak to już jest :)

Natasza ty wariacie :szok:masz zakaz wchodzenie do sklepów z rzeczami dla maluszków.

Ja wam powiem że myslałam ze mam duzo ciuchów po starszaku ale zapomniałam o tym ze oddalismy troche rzeczy dla brata męża i te fajniejsze juz nie wróciły do nas dlatego moge co nieco dokupic z czego jestem mega zadowolona. :-)

natasza niby tak hehe dzieci niestety taaak szybko rosną!! ja mojemu rozm 68 ubierałam już w okolicach 2,5 mc -_- lol

Doli rana a dwa że rozmiary są rożne w różnych sklepach. Dlatego dobrze mieć po kilka sztuk od 56 do 68 nawet na starcie bo nigdy nie wiadomo co będzie dobre.

Hej. Pozdrawiam cie serdecznie nataszo, razem z pat zalozymy stowarzyszenie zakupoholiczek :p jestem w drodze w Bieszczady wiec nie wkleję aktualnego zdjęcia mojej szafy. Tzn nunu. Ale podobnie wygląda ;)
PS masz jeszcze rząd. Z tylu czy tylko to co z przodu widac?

reklama
Do góry