reklama
Anikaaaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Prowadzę działalność i będę zamawiać laktatory ręczne Philips avent w zestawie z kosmetyczką. Cena 120zł z przesyłką. Cena sklepowa ok. 170zł. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to proszę o szybką informację na priv. Wszystko będe wystawiać na allegro i będę podawać linka do zakupu.
dokładnie wygląda to tak
[h=2]Opis produktu[/h]Cechy i zalety:
Prowadzę działalność i będę zamawiać laktatory ręczne Philips avent w zestawie z kosmetyczką. Cena 120zł z przesyłką. Cena sklepowa ok. 170zł. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to proszę o szybką informację na priv. Wszystko będe wystawiać na allegro i będę podawać linka do zakupu.
dokładnie wygląda to tak
[h=2]Opis produktu[/h]Cechy i zalety:
- Wygodna pozycja podczas odciągania pokarmu
- Ciepła w dotyku, miękka nakładka masująca, która delikatnie stymuluje naturalne uwalnianie pokarmu
- Pokarm trafia bezpośrednio do pojemniczka, który w połączeniu ze smoczkiem zmienia się w butelkę
- Lekka, energonomiczna konstrukcja
- Produkt wykonany z polipropylenu, nie zawiera bisfenolu A
- Część główna laktatora z rączką
- Nakładka w standardowym rozmiarze
- Pojemnik na pokarm (125 ml)
- Wyjątkowo miękki smoczek dla noworodków do naturalnego karmienia
- Osłona podróżna
- Kosmetyczka, a w niej :
- krem na brodawki (3 ml)
- osłonki na piersi (2 szt)
- adaptor do laktatora
- smoczek uspokajający
- pojemnik na pokarm
- przykrywka do pojemnika
Załączniki
Kuklaki
Fanka BB :)
natasza wow ale masz ubranek!!!
dygotka fajna sukienka :-)) pokaż się w niej potem
kuklaki koszulka fajna :-) oby sie dobrze nosiła, a to bawełna 100% ?
Doli no tak pisze ze 100%. Zobaczymy jaka bedzie powinna przyjsc niedlugo, na ebayu z polski kupiona.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dygotka - super sukieneczka .
Natasza to masz ciuszkow
A ja po lumkach lubie chodzic a w sumie po 1 - 2 u moich tesciow . U siebie nie chodze . Mysle ze jak skoczymy na ferie to poszukam cos dla malucha , choc po starszym mam wszystko . A w tym co chodze to tez szkola przetrwania - ale tylko jak otwieraja z rana tego dnia jak jest nowy towar. Tam pod drzwiami juz pol godziny wczesniej jest mnostwo ludzi co tydzien ,normalnie jak za komuny. No ale sklep ogromny i jest prawie wszystko. Ostatnio kupilm mlodemu samochodzik za 8 zł a nowy ok 100 zł. Przez ten sklep to mamy wiecej zabawek,gier niz w przedszkolu.
Natasza to masz ciuszkow
A ja po lumkach lubie chodzic a w sumie po 1 - 2 u moich tesciow . U siebie nie chodze . Mysle ze jak skoczymy na ferie to poszukam cos dla malucha , choc po starszym mam wszystko . A w tym co chodze to tez szkola przetrwania - ale tylko jak otwieraja z rana tego dnia jak jest nowy towar. Tam pod drzwiami juz pol godziny wczesniej jest mnostwo ludzi co tydzien ,normalnie jak za komuny. No ale sklep ogromny i jest prawie wszystko. Ostatnio kupilm mlodemu samochodzik za 8 zł a nowy ok 100 zł. Przez ten sklep to mamy wiecej zabawek,gier niz w przedszkolu.
reklama
Kuklaki ja polecam piżamkę z h&m normalnie kocham ta szmate
tu znalazłam zdjęcie, ja mam biała w szare paseczki tej ciemnej nie widziałam
Zobacz załącznik 659506
marela ja tam nie umiem grzebać w lumpkach, stoje jak sirota kurcze, ale chyba trzeba si,e zebrać i cos powynajdywać :-)
tu znalazłam zdjęcie, ja mam biała w szare paseczki tej ciemnej nie widziałam
Zobacz załącznik 659506
marela ja tam nie umiem grzebać w lumpkach, stoje jak sirota kurcze, ale chyba trzeba si,e zebrać i cos powynajdywać :-)