reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
no fajny jest i ma gondole od spodu plastikową :-) zasuwany kosz na zakupy takie bajerki :-)
jedyne co to trochę się telepie, ale to ponoć wina tego mechanizmu obrotowego

Dziewczynki a co sadzicie o wozkach Mutsy? U nas nie ma ich ale moglabym sprowadzic z pl. Jednakze patrze na uzywane...

Tabasia mi się podobają, sa takie proste i jednocześnie nowoczesne :-)
koleżanka polecała mi mutsy 4rider na podstawie opinii innych koleżanek
natomiast jak w sklepiej "jeździłam" to trochę ciężko mi chodziło i rączka taka sztywna (?) :D ale może dlatego, że było mało miejsca było..

A miałas już do czynienia z maxi cosi cabrio fix? Bo są różne opinie a tez zastanawiam się czy nie kupić coletto w zestawie z tym fotelikiem

Fajny ten wozek :)

Ja na razie postanowilam ze sie bede rozgladac a kupie po nowym roku jak bedzie okazja. Ale powaznie mysle o mutsy.

Tabasia też miałam zamiar czekan min do lutego także rozumiem :-)

Pat miałam i bardzo sobie chwaliłam, uważam, że maxi cosi to jedne z najlepszych fotelików w tym przedziale wagowym a cabrio fix ma tą budkę, nie wiem jak z innymi maxi

Coletto właśnie za trochę większą cenę można kupić z cabrio fix albo z x lander izi go więc pewnie doplace ale chociaż zadowolona będę :) dzięki :*

reklama
Do góry