reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Doli sexy mamuska na porodówce :-D tez mam taka koszulke i wogóle lubie takie ale na porodówke to raczej cos innego.
W ogóle to ja po ostatnim pobycie na porodówce stwierdziłam że tym razem biore jedna koszule i pizamy bo tyłkiem swiecic nie będe. Nikt nie kazał w koszulach siedziec i widxiałam że laski w piżamkach normalnie brykały.

KUklaki wcale nie :p
przedtem miałam takie szare "syfy : rozpinane po bokach, czułam sie w tym jak w worze. serio..a jedna laska miała na ramiączkach i zazdrościłam jej z jaką łatwością te cycki góra wyjmuje a nie jak pozostałe my męczymy się tymi otworami..

dygotka ja tez wezme pewnie zwykłe szmaty prócz tej :D albo coś dokupie, w ogóle tym razem mam zamiar się odstawić :p włosy se zafarbuje itp. :p

Doli ja miałam dwie koszulki na ramiączkach takie ładne bawełniane plus jedna taka typowo ciążową i w niej czułam sie okropnie jak stara baba.
I jeszcze co było pomylka jak dla mnie to majtki siateczkowe. Naczytałkam sie ze dobrze sie w nich rany wietrza itp więc kupiłam. Niestety nie trzymały sie dobrze na tyłku do tego samopoczucie w takiej sexy bielixnie masakra. Dobrze że miałam tez ze soba zwykłe bawełniane czarne majtki i to był strzał w 10. Normalnie jak człowiek sie czułam.

A ja przed porodem poszłam na manicure pedicure fryzjer i jakos wyglądasłam o ile po porodzie mozna ładnie wygladac. Ale przynajmniej miałam dobre samopoczucie. Tym razem zrobie tak samo.

Ostatnia edycja:
hej,
ja juz w pierwszej ciazy mialam odraze do tych worów nazywanuch koszulami do karmienia. i szukalam czegos ladnego.
i miałam w koncu z muzzy taka
koszula-nocna-na-okres-ciazy-i-karmienia-lawenda-fiolet_0_b.jpg

i z alles taka
alles-SC01II-zoom.jpg

Załączniki

• koszula-nocna-na-okres-ciazy-i-karmienia-lawenda-fiolet_0_b.jpg
    koszula-nocna-na-okres-ciazy-i-karmienia-lawenda-fiolet_0_b.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 69
  • alles-SC01II-zoom.jpg
    alles-SC01II-zoom.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 70
dygotka siatkowe majty hahahahah u mnie się spisały bo niagara zalewała mnie caly czas -_-
a z tymi koszulkami masz racje, mam taka zwykłą, kupiłam bo gacie zwykłe piżamowe mnie cisną no i wór to jest -_- no i najwazniejsze nie mają podtrztymywania cycków więc stanik pod nie jest konieczny i do tego jest biała na cyckach - gdzie ja miałam głowe jak kupowałam? ;D wszystko prześwituje, ale wezmę ją też, bo dekolt się rozciąga mocno jak coś :p

Aylin ta druga śliczna masz linka do niej ???

reklama
Do góry