reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
nie znam tej firmy wiec jesli cos wiecie to piszcie, natomiast sama baza z fotelikiem ( takim ) używka to cena w okolicach 500 zł także opłaca się :rofl2:

Doli ja mam coletto austin po Ksawerym. Ogólnie nowka. Korzystalam z gondoli chwile (z 3 mies.) ze spacerowki kilka razy a caaaly czas Malý jeździł w foteliku bo jak jezdzilismy gdzieś ton zazwyczaj utem i potem w fotelik no i mam ten wózek ale przez 3 przeprowadzki zapodzial się fotelik czyli to co najważniejsze i teraz chce sprzedać Gondor i spacerowke i kupić cos kompletnego. Muszę jeszcze do hurtowni pojechać zapytać czy inny fotelik do niego dopasuje. Jesli tak to może tylko dokupie go...choć chvialm czarny wozio :(

Mam taki identyczny tylko ma minus taki ze spacerowka jest kolebkowa...

Załączniki

• 1418156412382.jpg
    1418156412382.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 85
Myla po sobie wiem,że tego typu wozek starczył nam do ok 1,5 roku życia małego, w gondoli jeździł do 7 mc, a potem spacerówka, szybko okazała się za mała- chodziło o podnóżek bo nie mógł nóg wyprostować ( mieliśmy jedo fyn 4ds ) a mój syn z tych dużych co na rok 86 cm miał, potem wsiedliśmy do parasolki bo było lżej, łatwiej i mniej miejsca, także wybór wózka teraz już nie jest taki batrdzo dopieszczony jak przedtem - że gondola musi być niewiadomo jaka długa, spacerówka sraka owaka
czytałam tylko, że ten coletto trzęsie się i ma slabe amortyzatory, to prawda?

z tego co pamiętam koszt adapterów to 50-100 zł-ale dopytaj w sklepie czy na 100% pasuja do stelaża

mi bardzo zależało na foteliki z bazą do isofixa także w sobotę pewnie wrócimy z wózkiem, gdzie ja go postawie tlo nie wiem :-D

reklama
Do góry