reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Doli ja mam coletto austin po Ksawerym. Ogólnie nowka. Korzystalam z gondoli chwile (z 3 mies.) ze spacerowki kilka razy a caaaly czas Malý jeździł w foteliku bo jak jezdzilismy gdzieś ton zazwyczaj utem i potem w fotelik no i mam ten wózek ale przez 3 przeprowadzki zapodzial się fotelik czyli to co najważniejsze i teraz chce sprzedać Gondor i spacerowke i kupić cos kompletnego. Muszę jeszcze do hurtowni pojechać zapytać czy inny fotelik do niego dopasuje. Jesli tak to może tylko dokupie go...choć chvialm czarny wozio
Myla Novak
Ah no i zapomnialam doisac ze byłam z niego bardo zadooona.serii w ogóle nie narzekalam a mieszkalna w kamienicy na 2 pietrze wiec dygalam go codziennie w gore i w dol a chodnik tez krzywe ale jezdIlo się o
Myla Novak
Myla Novak
Doli czyli musialabyk dokupić adapter i fotelik.tak?
W zasadzie jeśli tak się będzie oplaxac finansowo to chyba zostanę przy tym a kasę przeznaze na sukienki dla malutkiej
W zasadzie jeśli tak się będzie oplaxac finansowo to chyba zostanę przy tym a kasę przeznaze na sukienki dla malutkiej
Myla po sobie wiem,że tego typu wozek starczył nam do ok 1,5 roku życia małego, w gondoli jeździł do 7 mc, a potem spacerówka, szybko okazała się za mała- chodziło o podnóżek bo nie mógł nóg wyprostować ( mieliśmy jedo fyn 4ds ) a mój syn z tych dużych co na rok 86 cm miał, potem wsiedliśmy do parasolki bo było lżej, łatwiej i mniej miejsca, także wybór wózka teraz już nie jest taki batrdzo dopieszczony jak przedtem - że gondola musi być niewiadomo jaka długa, spacerówka sraka owaka
czytałam tylko, że ten coletto trzęsie się i ma slabe amortyzatory, to prawda?
z tego co pamiętam koszt adapterów to 50-100 zł-ale dopytaj w sklepie czy na 100% pasuja do stelaża
mi bardzo zależało na foteliki z bazą do isofixa także w sobotę pewnie wrócimy z wózkiem, gdzie ja go postawie tlo nie wiem
czytałam tylko, że ten coletto trzęsie się i ma slabe amortyzatory, to prawda?
z tego co pamiętam koszt adapterów to 50-100 zł-ale dopytaj w sklepie czy na 100% pasuja do stelaża
mi bardzo zależało na foteliki z bazą do isofixa także w sobotę pewnie wrócimy z wózkiem, gdzie ja go postawie tlo nie wiem
reklama
Myla Novak
Mój q gondolce jezdzil krótko max 4 mies a spacerowa kilka razy bo parasolka lżejsza a mam juz od Cypriana niezawodna parasolke maclarena