reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Śliczna czapeczka Na brzuchu wyglądała na większą
Na starszaku super
może i macie rację, ja już nie wiem, co kupować, co jeść, co dzieciom dawać, wszędzie chemia :/
A jak myslicie, samemu na parze ugotować to w miarę zdrowo ?
bo ja już nie wiem jak najzdrowiej.... co nas w żarciu nie zabije to w powietrzu
Na starszaku super
Warzywa w biedronce wcale nie są takie złe..te na targowisku też są importowane i psikane .
Cały pic polega na tym aby to przyżądzić tak żeby zostało jak najwięcej wartości odrzywczych
A słoiki to tak jak Aylin mówi poddane są takiej obróbce że niewiele zostaje wartościowego..
Pytanie jeszcze jedno czemu jabłko przetarte samemu nie ma takiego smaku słodkiego jak ze słoika?
może i macie rację, ja już nie wiem, co kupować, co jeść, co dzieciom dawać, wszędzie chemia :/
A jak myslicie, samemu na parze ugotować to w miarę zdrowo ?
bo ja już nie wiem jak najzdrowiej.... co nas w żarciu nie zabije to w powietrzu
Nie uniknie sie na dłuższą metę, w przetworzonych, to wogle nadmiar. Świerze, to nigdy nie wiedomo na czym pędzone. Tak ze wszystkim, ważywa, owoce, nabiał, mięso. Tu, to wogle masakra, wiekszość, to jakies dania gotowe, do tego wątpliwego smaku.
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 108 tys
- Odpowiedzi
- 8
- Wyświetleń
- 818
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 1 tys
Podziel się: